Προς το περιεχόμενο

mia voitheia thermokrasias....

themis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

paidia exw ena fujitsu siemens amilo d7850 kai mou ekane freeze etsi sta kala tou kathomenou o fortsistis ekaige kai genika itane zestos o ypologistis.. ti ekana? evgala to apokatw kapaki kai tin mpataria kai fanike o skliros to anemistiraki kai o epeksergastis kai ton ex etsi kai den mou exei ksanaparousiasei provlima apo katw einai kai eikona na deite pws ton exw. ara einai i thermokrasia? a ksexasa na pw evala to kapaki xwris tin mpataria mipws kai eftege ayto kai pali etsi opws doulevw kokalwnoune ola.. thanks

laptop.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πιθανότερο είναι θερμοκρασία.Κλείσε το καπάκι να μην σκονίζεται μέσα ο φορητός σου και πήγαινε πάρε την βάση με ανεμιστηράκι (20 ευρώ) απο το πλαίσιο, η οποία μειώνει αισθητά την θερμοκρασία.Αλλά όμως αυτή είναι μια προσωρινή λύση.Αν είσαι στην εγγύηση το καλύτερο είναι να το πάς να του ρίξουν μια ματιά αφου για να κολάει απο θερμοκρασία κάτι δεν πάει καλά.

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που θα μπορούσα να περάσω έτσι ώστε να μου δείχνει την θερμοκρασία ου επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών?

Θα προτιμούσα βέβαια το πρόγραμμα να μην είναι και τόσο βαρύ, για να μην τρώει και πολύ μνήμη.

Δοκίμασε τo speedfan 4.27: μπορείς να δεις θερμοκρασία επεξεργαστή, κάρτας γραφικών, σκληρού (εφόσον υποστηρίζονται στο laptop σου).

http://www.almico.com/sfdownload.php

Είναι ελαφρύ, αυτή την στιγμή μου τρώει λιγότερο από 1.5mb ram.

themis1983 αν είναι εντός εγγύησης μην το πολυψάχνεις,επιτόπου στο κατάστημα που το πήρες!Δουλειά τους είναι να τα φτιάχνουν σωστά πριν τα βγάλουν στην αγορά! :)

Παιδιά η βάση για Laptop απο το πλαίσιο δεν κάνει δουλειά αντιθέτως αυξάνει την θερμοκρασία του Laptop απο την στιγμή που το έβαλα παρατήρησα άνοδο θερμοκρασίας απο 10 μέχρι 20 βαθμούς παραπάνω. Τώρα αυτό που θα κάνω είναι να ξεβιδώσω το ανεμιστηράκι και να το βάλω απο την ανάποδη. Ίσως να εκάναν λάθος όταν το συναρμογολούσαν. Πάντως έτσι όπως είναι τώρα ρίχνει αέρα πάνω στο Laptop.

Παιδιά η βάση για Laptop απο το πλαίσιο δεν κάνει δουλειά αντιθέτως αυξάνει την θερμοκρασία του Laptop απο την στιγμή που το έβαλα παρατήρησα άνοδο θερμοκρασίας απο 10 μέχρι 20 βαθμούς παραπάνω.

Εγώ έχω μείον 14 βαθμούς με τη βάση απο το πλαίσιο γι'αυτο και σου την πρότεινα. Έχεις προβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...