Harroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Χαιρετε.Ψαχνω να παρω σκληρο και δεν ξερω τι μου χρειαζεται απο αυτα τα τρια.Πρεπει να σας δωσω καποιες πληροφοριες για το motherboard?Δεω ξερω τιποτα βοηθεια.Το serial ATA ειναι το SATA?
Sorath Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Ναι το serial ATA είναι το SATA. Το SCSI είναι το πιο γρήγορο αλλά απευθύνεται κυρίως σε server και σε επαγγελματίες λόγω του κόστους του. Το ATAPI είναι πρωτόκολο που συνδέοντε τα CD-Rom, DVD-Rom κτλ. και χρησιμοποιούν τις IDE θύρες όπως και οι δίσκοι Parallel ATA (PATA).
Harroulis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Οποτε εγω θελω SATA.Καταλαβα καλα? Το SCSI ειναι για επαγγελματιες και ακριβο,εγω ουτε ειμαι επαγγελματιας ουτε εχω λεφτα.Και το ATAPI ειναι για cd-rom κτλ...
HamerZ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 SCSI συνήθως μέσω ebay & γνωστών μπορείς να αγοράσεις σε φτηνές/ικανοποιητικές τιμές.
giannisk1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 εγω έχω πάρει SATA και είμαι ικανοποιημένος. το μόνο πρόβλημα που είχα είναι οταν ήθελα να περάσω ξανά τα windows και έπρεπε να έχω floppy drive για να περάσω τον driver του SATA...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.