TUDORGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 :razz: ΕΧΩ ADSL 384 ME THN ΤELLAS.TO MODEM ΠOΥ ΕΧΩ EINAI CRYPTO F200B. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ MULTIPLAYER TO Battlefield 1942 ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΧΩ HIGH PING. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ??
Wolfidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Eγώ ήμουνα τελλάς για 1χρόνο και ό λόγος που έφυγα ήταν ακριβώς αυτός..... Πολύ ψυλό πινγκ ακόμα και σε ελληνικούς σερβερ....(στην αρχή είχε πολύ χαμηλό πινγκ αλλα έπειξε) ΠΑΡΕ DEMO ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ IPS για να δεις αν υπάρχει διαφορά και αν υπάρχει ΑΛΛΑΞΕ ΙSP
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Kai allakse k edition gia den ksero ean to emathes alla vgike new Battlefield...
radeon9700 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 To ping ofilete se pollous logous file mou idika sto sigkekrimeno modemaki eixan problima 2 members mou otan kathisame kai kaname kapies dokimes opote gia na min kanw copy/paste to katebato pou exw grapsi sou dinw apo kato to link gia na diabasis kai na kaneis oti grafw. http://www.heat-clan.gr/forum/viewtopic.php?t=15 Kali tixi
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Nαι μεν βγηκε το BTF2 αλλα εχουν προφανεις διαφορες μεταξυ τους!Αλλες προς το καλυτερο και αλλες οχι...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Eh?Diladi ti kalutero mporei na exei to 1942 apo to 2!Oxi tpt apla eimai polu periergos na matho...
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Eπειδη μιλαμε καθαρα για προσωπικη εκτιμηση, εμενα μου αρεσε πιο πολυ το BTF1 απο αποψη σεναριου, που επελεγες να πολεμησεις σε πραγματικες μαχες και απο τις δυο πλευρες(Γερμανοι-Ανταντ/Γιαπωνεζοι-Αμερικανοι) και να αλλαξεις την πορεια της ιστοριας(λεμε τωρα...).Αντιθετα το 2ο απλα σε μεταφερει σε τωρινες εμπολεμες ζωνες.Ε και?Μονο το gameplay κατι ελεγε, σαν ενα συνηθισμενο FPS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.