Joker13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μήπως έχει κάποιος το aerogate 3 της coolermaster?Με αυτή τη συσκευή ρυθμίζονται οι ανεμιστήρες ή απλά σε ενημερώνει για τις στροφές/λεπτό?
sotoman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ego exo to aerogate 2.opos kai to 3 vlepeis thermokrasia,strofes,kai tis rithmizeis.pantos pianei poli xoro kathos exei 4kalodoa-asthitires 4kalodia-anemistirokalodia 1kalodio trofodosias kai genika sou gamaei to esoteriko.an to koutisou einai terastio kai den exeis provlima me tin akatastasia,parto.
tsotrilos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 εγω να συμφωνησω με τον sotoman περι ακαταστασιας που "προσφερει" το aerogate 3 αλλα και να επισημανω οτι η οθονη του ειναι ψιλοευαίσθητη...απο τις 8 γραμμες που εχει εχουν καει οι.......6!!!!!
Sorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 εγω να συμφωνησω με τον sotoman περι ακαταστασιας που "προσφερει" το aerogate 3 αλλα και [b']να επισημανω οτι η οθονη του ειναι ψιλοευαίσθητη...απο τις 8 γραμμες που εχει εχουν καει οι.......6!!!!![/b] Τελευταίο topic που κοίταγα και ήμουν έτοιμος να παω να το αγοράσω. Φίλε, με έσωσες... μακριά λοιπόν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.