Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia: Two Thrones Released !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aπογοητεύτηκα!Όχι όσο με την ιεροσυλία του ww βέβαια, αλλά είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι το παιχνίδι θα είναι κορυφή.Τεχνικά για μένα είναι μετριότατο.Αυτές είναι οι γραφικάρες που θα είχε και βλέπαμε στα βιντεάκια;Η μόνη ευκαιρία που του έδωσα είναι λόγω της Βαβυλώνας και ελπίζω να δω τουλάχιστον τα μέρη που υποτίθεται θα είναι εντυπωσιακά.Ο χειρισμός μου φάνηκε άσχημος πάντως.Σαν τα προηγούμενα είναι μεν, αλλά χειρότερος.Στο sod ήταν μια χαρά.Πλέον ο χειρισμός του χαρακτήρα μου φαίνεται πολύ χλιαρός και οι κινήσεις του λίγο ψεύτικες και γελοίες.

Δεν ξέρω...Είναι γιατί περίμενα άλλα;Τι να πω...Τουλάχιστον δε βγήκε στο δεκάλεπτο όπως έγινε με το ww.

Α, και κάτι τελευταίο: αν παίζουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια με τη δύναμη του αστεριού τόσο εξευτελιστικά εύκολα, τότε...

Δημοσ.

Πρέπει να έχεις sata σκλήρό για να έχεις αυτό το προνόμιο!

Καλά όλα τα υπόλοιπα δεν τα είδες;Εκεί σκάλωσες;Γιατί τα έγραφα εγώ;Τσάμπα; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Εμένα πάντως με sata και raid0 δεν μου παίζει. Ως γνωστόν το SF βγάζει άλλο πρόβλημα σε κάθε PC. Τελοσπάνων, δεν είχα παίξει τα προηγούμενα παρά ελάχιστα, το POP3 μου φάνηκε αρκετά καλό αλλά μία από τα ίδια. Δεν το βαριέσαι για κανένα λόγο. Αλλά ήταν τέτοια η πρωτοτυπία του 1 και η εντύπωση που μου είχε κάνει που περίμενα να εξελιχθεί περισσότερο με τα χρόνια. Ίσως τελικά να μην είναι πάρα πολύ καλή ιδέα να βγάζουν ένα το χρόνο.

Την εντύπωση βέβαια που μου είχε κάνει το πρώτο POP στην Amiga πριν 15 χρόνια δεν την πλησιάζει κανένα!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

bgike crack

Prince.of.Persia.The.Two.Thrones.NoDVD.Crack.ONLY-ACT

Akiro de paizei. einai kai alla arxeia prostateumena me starforce ektos tou exe

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

re paides kserei kaneis pos na skotoso tous 2 m@l@kes ekei pou einai o enas me tsekouri kai o allos me spathi se ena stroggilo pou gyro gyro exei fotia???

mou exoun spasei ta neura!!! : P

Δημοσ.

φιλε red7genius αν και το τερματησα πριν κανα τριμηνο κατι θυμαμαι ! για προσπαθησε το εξης: Πηγαινε και βαρα τον εναν(νομιζω αυτον με το σπαθι)και σε καποια φαση πεφτει και ζαλιζεται.Προσπαθεις να μεινεις κοντα του και τοτε ερχεται ο αλλος με το τσεκουρι και του ριχνει!!!Το κανεις αυτο μερικες φορες μεχρι να πεθανει ο ενας και μετα κατι γινεται αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι.Για προσπαθησε αυτο και τα ξαναλεμε

ΥΓ:Δοκιμασε μηπως χρειαζεται να βαρεσεις πρωτα αυτον με το τσεκουρι. Δεν θυμαμαι ακριβως την σειρα!!!

Δημοσ.

electroasd αυτο τελικα κανεις..το ειχα καταλαβει αλλα μου φανηκε πολυ δυσκολο... βαρασ αυτον με το σπαθι , ερχεται ο αλλοσ με το τσεκουρι και ριχνει και κολλαει το τσε του κατω και πρεπει να τον βαρασ αλλα ο αλλοσ δεν με αφηνει σε ησυχια.μολισ τον φτανω στα μισα τησ ζωησ τουτο κανει πιο σπανια (αυτο να ριχνει και να κολλαει...)

Δημοσ.

παιδες το τερματισα....μπορω να πω οτι ηταν υπεροχο... τελειο.. αλλα το τερματισα με τον maharaja..μηπωσ μπορει καποιος να μου στειλει τα saves του που να εχει παρει ολα τα life upgrates για να το τερματισω και με τον dark prince???please se email [email protected] h pm!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia exo to game apo ton "thio"...kai to exo kanei backup sto pc mou...to kano kanonika setup kai molis vazo to serial pou mou edose mazi me to cd o thios mou mou leei oti to cd key den einai antistixo tou paixnidiou...epsaksa sto spiti tou thiou kai vrika ena akoma serial...:)...alla pali ta idia...mou exei spasei ta nevra..tha pao mexri tin souidia na ton skotoso!!!plz help

Δημοσ.

Telika katafere na to paixei kaneis xwris daemon tools kai xwris na apenergopoihsh ta dvdrom toy ypologisti toy(Se emena den paizei se kamia apo tis 2 aftes periptwsis. genikws emena den paizei katholoy to paxnidi oti kai na dokimasa)??? an nai as mas pei ton tropo. Kai file sarakimos min anisixeis den eisai o monos. egw dokimasa ai to alla arxeia aftoy toy eidoys pou yparxoyn alla tipota. ara min anisixeis exoyn poloi afto to provlima gi' afto kai rwtaw edw an to elise kaneis kai an nai na mas pei ton tropo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...