EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασε να κάνεις disable τα drives απο το device manager. Εμένα μου δουλεύει χωρίς να κάνω unplug τα drives.
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Προβλέπω να μας μαζεύουν! Το disable απ'το device manager εμένα δεν μου δουλεύει, μόνο αν βγάλω το ρεύμα παίζει. Κάτι άκουσα για IDE disable από ΒΙΟS και στην πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω κι αυτό (μη χάσουμε και τα free slots του dc++ με το reboot...)
chill Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Να βγάλουν καλώδια με τηλεχειρισμό να τα ανοίγουμε και να τα κλείνουμε όποτε γουστάρουμε............... Βολευτήκαμε για το king kong και το pop3. Θα κάνουμε χριστούγεννα και φέτος lol!!!!!!!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 kalo to game tipota vasika trelo apo apopsi grafikon alla kata ta alla einai ok...opios exei prb me to game pm me...
chill Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Από μια πρώτη επαφή καλό φαίνεται αλλά ο χειρισμός με το mouse+keyboard έχει χειροτερέψει. Μάλλον με joypad θα το παίξω. Επιτέλους ο prince επέστρεψε στην persia. Τουλάχιστον δεν τρόμαξα στην αρχή με τους gothic ήχους του ΙΙ. Το II έπρεπε να το ονομάσουν prince of valhala και όχι persia .
insomniac_new Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 PAIdia exw ena provlima energopoihshs me to en logw game. einai kaneis pou na mporei na me voithisei? pm please
insomniac_new Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 εχεις δικιο χιλια συγνωμη. τωρα πρεπει να είναι οκ
nzeppos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Επίσης αν κάποιος γνωρίζει πως μπορεί να παίξει χωρίς να βγάζω ρεύματα και λοιπά καλώδια, ας μου στείλει ένα pm κι εμένα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 E re mages siga to pragma na kaneis ena unplug oute 10 deuterolepta den pernei...kai parepi gia na kserete osoi pedeueste, ola ta alla ektos apo auto einai moufes,word... p.s.ta sand pou mazeueis kanoun tipota i oxi?giati exo mazeupsei kamia 2000 xiliarika kai akomi tipota?Kapoios gnorizei?Oxi kai tipota apla varethika na spao ta panta...den exo afusei oute stamna gia nero na pioun oi anthropoi tou theou...lol
predator Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 παιδια το Mouse ειναι inverted απο default? οταν στρεφω δεξια παει αριστερα και οταν στρεφω αριστερα παει δεξια. δεν ειδα καποια επιλογη πως να διορθωνεται αυτο απο τα options. γνωριζετε κατι η απλα ετσι ειναι το game και πρεπει να το συνηθισω?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 kai parepi gia na kserete osoi pedeueste' date=' ola ta alla ektos apo auto einai moufes,word...[/quote'] Δεν θα το λεγα αυτό... @predator, τσέκαρε τα "camera free look inverted" και "camera navigation inverted"
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Ναι, το mouse είναι inverted και αν θυμάμαι καλά είναι η δεύτερη επιλογή στα control settings, αν το αλλάξεις τότε θα δουλεύει όπως "πρέπει". Δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα να σου πω σίγουρα γιατί δεν έχω καμία όρεξη να: 1. Κάνω shut down, χάνοντας τα free slots από τo dc++ που περίμενα 2 μέρες για να αρχίσει να κατεβάζει. 2. Μπαίνω κάτω από τα τραπέζια και να ανοίγω το κουτί (ευτυχώς το έχω πάντα ξεβιδωμένο) 3. Βγάλω το καλώδιο της τροφοδοσίας του DVD-RW μέσα από το χαμό των υπόλοιπων καλωδίων. 4. Κλπ. Γι'αυτό ρώτησα αν υπάρχει τρόπος (που δεν το πιστεύω, ο μόνος τρόπος που γνωρίζω είναι του EXSARXEIA_CITY, όμως εμένα δεν μου δούλεψε) να παίξει χωρίς power unplug το POP3. Είναι τέτοια η φασαρία που προτιμώ να πέσω τόσο χαμηλά και να το πάρω original (δεν παίρνω ποτέ original παιχνίδι που δεν θα κρατήσει τουλάχιστον 9-12 μήνες). Το πρόβλημα τελικά με το starforce είναι ότι σε κάθε 10 PC βγάζει 5 διαφορετικά κουσούρια.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Exsarxeia nai yparxoun re kollite alla einai olokliri fasaria kai sto telos palu kamia fora den pezei...Me to unplug pantos einai standard...opianou den doulepse kati kanei lathos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.