Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia: Two Thrones Released !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 3 ωρες ερχεται ο θειος με charter...

Οσο για το thread δε νομίζω να ειναι εναντια στους κανονες απο την αποψη οτι πληροφορει τον κόσμο ότι βγηκε το POP 2 thrones...Εγω προσωπικα δεν το ηξερα και το ειδα απο το thread!Νομίζω ότι ειναι μεσα στα ορια παντως.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαλά αν θέλει τελάλη ο άλλος για να του πει πότε βγαίνει τι, με γεια του με χαρά του.Προσωπικά δεν τον χρειάζομαι.Δε με ενόχλησε το γεγονός βέβαια, αλλά πάντως αν κάποιος με ρώταγε θα έλεγα η πληροφόρηση θα ήθελα να είναι για το πότε κυκλοφορεί επίσημα το παιχνίδι από κάποια επίσημη επίσης σελίδα, όπως κάνει ο privateer για παράδειγμα.

Έτσι όπως τέθηκε το συκγεκριμένο θέμα μου φαίνεται πολύ λογικό να είναι άμεσα παρεξηγήσιμο.Φάτσα κάρτα μια σελίδα που λέει για πειρατικές εκδόσεις και ενώ το παιχνίδι έχει επίσημα κυκλοφορήσει στις 2 του μηνός.Το realease αυτό δεν ήταν της retail έκδοσης δηλαδή, αλλά της πειρατικής.Εντάξει δεν είναι απαγορευμένη σελίδα, αλλά αν μου δείξεις ένα πιστόλι δε θα σου πω το θέλω για την ειρήνη (εκτός κι αν είμαι ο Γιώργος Θάμνος) και φυσικά αν μου το πεις δε θα σε παρεξηγήσω κιόλας.

Δημοσ.

Loipon to game to "agorasa kai egw" kai katafera kai to ekana kai epaiksa kanonika.

Ta graffika einai ligo kalutera apo to prohgoumeno, genika atmosfaira foverh, mousikh kai loipa.

Genika to game dinei polu KAI PALI se mhxanhma me:

DFI Lan Party Ultra-D

Opteron 146

Muskin 1GB Redline

Galaxy 7800 gt

Edw einai kai oi apathseis tou game!!!!

Minimum Configuration

Operating System: Windows 98/2000/ME/XP

Processor: Pentium PIII 800 MHz Processor or AMD Athlon

Video Card: NVIDIA GeForce 2™ or ATI Radeon™ 7000 or higher

CD-ROM: 4X or Faster

RAM: 256 MB RAM

Recommended Configuration

Operating System: Windows XP

Processor: CPU Pentium 4 2.4GHz or Athlon64 3000

Video Card: Geforce FX 5700 or Radeon 9600 or higher

CD-ROM: CDRom 52x or DVD Rom 16x

RAM: 512 MB RAM

Δημοσ.

Μόλις μου το έφερε ο θείος, μια μέρα έκανε μόνο. Δεν έχω πολυασχοληθεί με τα προηγούμενα, ούτε και μ'αυτό πρόκειται (για άλλον το, εχμ, αγόρασα), αλλά δεν φαίνεται άσχημο.

Τα γραφικά σαν του προηγούμενου μου φάνηκαν, πολύ όμορφα και πιασάρικα αλλά λίγο ξεπερασμένη η μηχανή πλέον. Από την άλλη όμως παίζει μια χαρά ακόμα και για τους απαιτητικούς στα 1024x768, με full detail, 2xFSAA, 8xAA στο μηχάνημά μου (X2 3800, 1GB/266, 9800pro, RAID0 κλπ.) και θα δοκιμάσω και παραπάνω αναλύσεις και antialiasing 4x.

edit: Στα 1280x960 και με 4xFSAA κινείται σταθερά στα 35-40fps, αρκετά ικανοποιητικά θα έλεγα. Φυσικά με τις παραπάνω ρυθμίσεις (1024x768 κλπ), που έχω για όλα σχεδόν τα παιχνίδια μου, μιλάμε για πάνω από 50fps.

Τώρα που το ξαναείδα η μηχανή γραφικών μου φάνηκε ακόμα πιο απαρχαιωμένη, αλλά το POP είναι ένα από τα -λιγά?- παιχνίδια που στηρίζεται περισσότερο στο gameplay του. Προσωπικά χίλιες φορές POP παρά Quake 4 και F.E.A.R.

Ναι, έχει Starforce και είναι φασαρία να παίξει αλλά...καλό το support στις εταιρίες, δε λέω, αλλά υποστηρίζω κι εγώ ευθέως τη νοοτροπία να μην αγοράζουμε παιχνίδια με starforce. Και δεν το κάνω για ιδεολογικούς σκοπούς ή επειδή "μας εγκαθιστούν χωρίς τη θέλησή μας εφαρμογές που επιβαρύνουν τη λειτουργία του PC". Δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Τελοσπάντων...

Το παιχνίδι είναι must για όποιον έπαιξε τα προηγούμενα.

Δημοσ.

Εμένα ο θείος μου το φέρνει το πρωί, δεν ξέρω τι λέτε αλλά αν είναι σαν τα πρηγούμενα, το παιχνίδι πρέπει να σκίζει. Το πρώτο δεν το έχω παίξει πολύ, δεν έπαιζαι σε GeForce MX series, το δεύτερο όμως μου φάνηκε καταπληκτικό. ΟΚ, μπορεί να μην έχει τρομερά γραφικά, όμως σε όλα τα υπόλοιπα, και ειδικά στις μάχες σκίζει. Και ειδικά τώρα που πήρα και καινούργια κάρτα γραφικών, δεν με σταματάει τίποτα!!!!!!!!

Δημοσ.

Polu kalo kai apo mena pou to dokimasa ....veltiwmena ta grafika kai to engine mia xara trexei se ola high k AA 6x se P4 2.8 me X800XT ..... mh mou peite "ma h karta sou einai dunath,i know, apla polla games den pezoun OLA sto high...kovw merika details :D ...

Δημοσ.

Το περιμένω και γω......αλλά αυτό το βάλε βγάλε cables μου ακούγεται σπαστικό αλλά τι να κάνουμε μην είμαστε και πλεονέκτες ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...