Voorhees Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Έχω μια ταινία μαζί με τους υπότιτλους αλλά δεν θέλω να είναι εξωτερικοί και να τους βάζω κάθε φορά που θέλω να δω την ταινία αλλά να τους ενσωματώσω για πάντα. Ποιο πρόγραμμα πρέπει να πάρω για να το κάνω αυτό; Θα χαλάσει καθόλου η εικόνα απο αυτό, γιατί η ταινία είναι σε 2 κομμάτια και μετά που θα βάλω τους υπότιτλους θα ενώσω με ένα πρόγραμμα και τα δύο σε ένα, έτσι από εδώ θα χαλάσει λίγο η εικόνα, από την πρόσθεση των υποτίτλων όμως θα χαλάσει καθόλου;
Dark_son20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 dialegeis kai perneis.... 1) i tous kais pano me afton ton odigo 2) i tin kaneis DVD 3) i katevazeis to vobsub kai etsi an subs kai movie einai ston idio fakelo kai me to idio onoma stous anigei aftomata
Voorhees Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Thanks man θα το τεστάρω όταν "αγοράσω" και το δεύτερο μέρος της ταινίας.
Voorhees Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε θέλω να τους κάνω με τον Πρώτο τρόπο που λες ώστε να τους ξαναβγάλω σε .avi αλλά επειδή οι υπότιτλοι είναι ελληνικοί τους βγάζει με άσχετους χαρακτήρες. Ξέρεις πως θα το διορθώσω;
Dark_son20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 otan tous paizeis stous dixnei kanonika?
Voorhees Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δεν τους έβαλα γιατί είδα και πάνω στο preview να τα βγάζει κινέζικα.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 workshop--->settings--->charsets--->Greek kai sta 2 koutakia pou sou exei
Voorhees Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 OK έγινε αυτό αλλα δεν μπορώ να βρώ πουθενά το Subtitler. Που μπορώ να το βρώ;
Dark_son20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 exei link gia download stin selida pou sou dino extos an enoeis den to vlepeis sto virtual dub pou sou leei sto Step1 i selida pos na to valeis
Voorhees Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε το έχεις κάνει εσύ; Δεν μου κάνει τίποτα, τόσο καιρό το προσπαθώ αλλά τίποτα.
Dark_son20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 yeap to exw kanei arketes fores prin vgei i 2i lisi otan ekana DVD
Voorhees Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Όπα έβγαλα άκρη. Για δες πως τα φέρνει η τύχη ε; Τους υπότιτλους όμως και αυτό το πρόγραμμα(το Virtual Dub) μου τους βγάζει στα κινέζικα. Πως θα το βάλει να τα βγάζει κανονικά;
Dark_son20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 control panel > regional settings stin triti kartela na exeis "greek" ... afto to exeis sosta?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.