the_sailor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μου έχει σπάσει η άσπρη βάση στην οποία πατάει ο επεξεργαστής και κλειδώνει με τον μοχλό. Όταν λοιπόν βάζω τον επεξεργαστή, τον "κλειδώνω" - ή τουλάχιστον κάνω την απόπειρα να των κλειδώσω - και βάζω και την ψήκτρα, αφού ξεκινάω τον υπολογιστή ακούγεται ένα alarm και το ηχογραφημένο μήνυμα "your CPU may have a problem". Δεν αναφέρομαι στη μαύρη βάση που άλλωστε είναι κολημένη στη μητρική. Οποιαδήποτε ιδέα ή συμβουλή δεκτή... Ευχαρίστως να δώσω και κάποιες διευκρινήσεις αν δεν έχω περιγράψει επαρκώς το πρόβλημα. Επίσης μπορώ να σας πω και ποιες σπάνιες δεξιότητες και ταλέντο πρέπει να διαθέτει κάποιος για να πετύχει κάτι ανάλογο, άλλα προέχει η λύση του προβλήματος...
Dark_son20 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 xlomo se kovo...kalitera na psakseis mia metaxirismeni mobo... an mporeis vgale kai mia foto mpas kai i zimia epidiorthonete....ala opos to perigrafeis diskolo...
sotoman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 an eisai arketa patentiarhs mporeis na.....dialekseis mia kalh metaxeirismenh mobo
-K@G Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Pane sto Plaisio stock house sth metamorfosi kai 8a breis mobo se timh skotwma,apla mhn perimeneis megalh poikilia h' retail syskeyasies...
soko Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Έχω μία ASUS P4S533 με s478 slot, αν σε ενδιαφέρει στείλε μου μια προσφορά με PM
the_sailor Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν. Με πρώτη ευκαιρία θα στείλω και κάποια φωτογραφία. Όσο για την προσφορά για την asus, κατ' αρχην θα το ψάξω λίγο και αν με ενδιαφέρει θα επανέλθω με συγκεκριμένη προσφορά. Και πάλι ευχαριστώ.
plpapadopoulos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Vgale mia fotografia kai pes mas kai th marka kai montelo ths mhtrikhs sou. To S478 einai koumpwto kai (apo)syndeetai eykola. To exw epixeirisei me epityxia se polles mhtrikes. To agkouri einai me ta Socket603/604 (Xeon) pou einai rizomenos sto plastiko tous o moxlos Marka kai montelo apla sou eipa na para8eseis gia na sou pw an aksizei ton kopo h olh fasaria. Px to P4S533 einai ena board to opio antikeimenika den pianei panw apo 10-15 eurw. An exeis kapoio idiou typou h' akomh xeirotera pio palio, tote mh to epixeiriseis kan, phgaine k iallakse th mhtrikh sou me mia idiou typou h' akomh kalytera me mia me chipset i865PE/i875PE gia na yposthrizei OLOUS tous epeksergastes P4 S478.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.