Προς το περιεχόμενο

Dscaler 4.1.14 + Pinnacle PCTV Pro: βρίσκω κανάλια, αλλά δεν υπάρχει εικόνα

hariskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Pinnacle PCTV Pro και προσπαθώ να ρυθμίσω to Dscaler 4.1.14. Βρήκε σωστα την κάρτα μου, βάζω European Air Frequency και πατάω Scan. Βρίσκει κανάλια, αλλά δεν υπαρχει εικόνα. Μετά από αυτό δεν υπαρχει εικόνα ούτε στο πρόγραμμα Pinnacle PCTV Pro μέχρι να κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Προς το παρόν χρησιμοποιώ το K!TV που λειτούργησε πολύ εύκολα. Βέβαια λένε ότι το Dscaler είνια πιο καλό

Δημοσ.

Εχεις ελενξει τα settings για Video input ->Tuner, Video format-> PAL BDGHI και Deinterlace Mode?

Μπορεις να δοκιμασεις και παλαιοτερη εκδοση DScaler, 3.1.0 που ειναι σταθερη, γιατι αν δεν κανω λαθος οι τελευταιες εκδοσεις δεν ειναι τελικες, τα εξηγει στο site.

Κι εγω στην αρχη ειχα το ιδιο προβλημα με την 4.1.14 και τελικα κατεβασα την 4.1.8 κ λειτουργει κανονικα.

• Moderators
Δημοσ.

Με την 4.1.13 και μια Pinnacle PCTV (απλή ωστόσο) δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Και όντως το Dscaler είναι ανώτερο απο το K-TV.(κυρίως σε ό,τι αφορά τις δυνατότητες, τα filters, τις παραμέτρους...)

Την 4.1.14 δεν τη δοκίμασα ακόμα

Δημοσ.
Εχεις ελενξει τα settings για Video input ->Tuner' date=' Video format-> PAL BDGHI και Deinterlace Mode?

Μπορεις να δοκιμασεις και παλαιοτερη εκδοση DScaler, 3.1.0 που ειναι σταθερη, γιατι αν δεν κανω λαθος οι τελευταιες εκδοσεις δεν ειναι τελικες, τα εξηγει στο site.

Κι εγω στην αρχη ειχα το ιδιο προβλημα με την 4.1.14 και τελικα κατεβασα την 4.1.8 κ λειτουργει κανονικα.[/quote']

Video input ->Tuner Ναι

Video format-> PAL BDGHI είναι γκρι (μόνο αυτό) και δεν μπορώ να το επιλέξω. Είναι επιλεγμένο το NTSC.

Deinterlace Mode Greedy (High motion) Δεν ξέρω τι να επιλέξω.

Δοκίμασα 3.1.0, έχω εικόνα και ήχο, όμως αναγνωρίζει την κάρτα σαν PCTV Rave αντί για PCTV Pro και δεν αναγνωρίζει Tuner. Έτσι μου βγάζει ERROR: Tuner Device: Error Writing(1).

Με το 4.1.8 to Video Format και Channel Setup είναι όλα γκρι...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημοσ.
Video input ->Tuner Ναι

Video format-> PAL BDGHI είναι γκρι (μόνο αυτό) και δεν μπορώ να το επιλέξω. Είναι επιλεγμένο το NTSC.

Deinterlace Mode Greedy (High motion) Δεν ξέρω τι να επιλέξω.

Δοκίμασα 3.1.0' date=' έχω εικόνα και ήχο, όμως αναγνωρίζει την κάρτα σαν PCTV Rave αντί για PCTV Pro και δεν αναγνωρίζει Tuner. Έτσι μου βγάζει ERROR: Tuner Device: Error Writing(1).

Με το 4.1.8 to Video Format και Channel Setup είναι όλα γκρι...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια[/quote']

Για το tuner δεν ξερω να σου πω ... δεν το χρησιμοποιω! Ειναι γενικα καλο αλλα λιγο περιεργο το dscaler ... Αν παντως εχεις video format NTSC τοτε ειναι φυσικο να μην εχεις εικονα. Δοκιμασε να επιλεξεις το format οταν αρχισεις scan για καναλια. Το deintelance mode ειναι σωστο.

Για το 4.1.8 που λες οτι ειναι ολα γκρι δες αν εχει εντοπισει σωστα το hardware που εχεις.

Δεν ειναι αναγκη να βρει ακριβως την καρτα σου αλλα το chipset που εχει. Εμενα πχ στο hardware info λεει για BT878 και πουθενα δεν αναφερει την hauppage καρτα μου. Γενικα αφησε το να το βρει αυτοματα.

me to dscaler eksakolouthw kai exw eikona alla xwris hxo! ti rythmiseis prepei na kanw?

sto tuner ti montelo prepei na valw?

Ελενξε το sound contol panel (volume control) αν το audio in στο οποιο ειναι συνδεδεμενη η καρτα TV που εχεις ειναι ανοικτο (οχι muted δηλαδη). Αν πχ εχεις συνδεσει την καρτα TV εσωτερικα στην καρτα ηχου με καλωδιακι τοτε ειναι στο cdplayer ή στο line in. Εμενα πχ οταν ξεκιναω το dscaler το cdplayer ειναι muted οποτε πρεπει να το ανοιξω για να εχω ηχο.

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.
paroles tis rythmiseis pou ekana den egine tipota. dscaler xwris hxo! to power vcr2 xwris kalh eikona. ti na pw! exw apelpistei!

someone help me!!!

Δηλαδη μονο με το dscaler δεν εχεις ηχο? Με το αλλο προγρ. εχεις? Αν δεν εχεις με κανενα ηχο τοτε πες το γιατι το προβλημα μαλλον ειναι αλλου.

Εχεις ελενξει ολα τα audio input του dscaler? Εμενα πχ παιζει στο mps/radio. Αυτο με το sound control που σου ειπα το ελενξες?

Δημοσ.

mono me to prog ths tv eixa hxo

me ta alla oxi

eixa ksepatwthei sta restart gia allagh rythmisewn

ola omws telos. esteila pisw thn karta sto e-shop kai perimenw apanthsh. an einai xalasmenh tous eipa gia allagh.

an mou thn allaksoun tha parw mallon TERRATEC TV TUNER-RADIO CINERGY PCI 600 RETAIL . kalh einai?

ean thn testaroun kai ta broun ola ok tha ksanazhthsw thn boitheia sou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...