Προς το περιεχόμενο

Εχθες αγορασα ενα υπερ υπολογιστη....με 400 ευρω.. Τα υπολοιπα τα εδωσε ο Αη Βασιλης.

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ego pantos simera epaixa arketi ora me to xbox360 se ena filo mou se mia LG 42 LCD' date=' 1080i bla bla bla.....

Balame to Quake 4 kai .... XENEROSA.... logika etsi opos pigaine itan kollimeno sta 30FPS :/ - sto pc mou paizei poly kalytera! Call of Duty 2... xali, ase pou etroge kai "kollimata" kai bythismata sta FPS.

Kai entaxei, kyriolektika ektos apo ta nea games ti allo prosferei? Tipota. Giati OLA ta alla ta kanei kai sto XBOX1 pou exo. Ousiastika ti ekanan? Ekanan kalytera ta graphics (an sta idia FPS kollimena).... kai episis prosthesan auto pou sou edine ena XBOX1 me EvoX, Avalaunch kai XBOX Media Center........[/quote']

το xbox 1 που ειχα το πουλησα και πηρα το 360 ......EINAI EKPLHKTIKH Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ STO XBOX LIVE ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ 1 ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ

ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΚΛΠ ΗΤΑΝ ΔΥΣΧΡΗΣΤΑ......

η εικονα δεν εχω παιξει ακομα παιχνιδι του 360 στην απλη τηλεορασιτσα μου ειναι

πεντακαθαρη και πολυ καλλιτερη απο του 1.............

αναγνωριζει αμεσως το psp μου mp3 ταινιες photo κανενα προβλημα .......

παντως εχω κολλησει στο xbox live η συνδεση στο live με το 360 ειναι

απολαυση αφου εβαλα το ανεψιο μου 8 χρονων να παιξει καποια απο τα arcade poy exei sto live του εδειξα

μια φορα και τωρα δεν με ρωταει καθολου (βεβαια βρηκα τον μπελα μου

εχει κανει καταληψη ) τοσο πολυ απλοποιησαν τη συνδεση με αυτο.....

ελπιζω και τα παιχνιδια που θα βγουν να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες

του μηχανηματος .........ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ?

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ PRO 5 (ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ

LIVE ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΤΣΑΚΙ) .......ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ STO PRO 5 ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1 ...........

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nai file eorptol, einai sigoura kalyteri eikona kai euxristia sto 360. Opos anafero ekanan aplos mia konsola me kalyetra graphics kai auta pou edine ena xbox me EvoX ktl.....

Oso gia to XBOXlive, me to xbox1 an eixes valei EvoX ktl to xehnas! Pantos kai ego ligo pou to "doulepsa" me entyposiase me tin eukolia ton menu kai ton automatismo tou.

Δημοσ.

Τα pc = windows , και εφόσον δεν τα έχει καμία κονσόλα δεν μπορεί να γίνει σύγκριση.

Και δύσκολα θα μπουν, αφού windows = ένα κακογραμμένο λειτουργικό με τεράστιες απαιτήσεις για μικρή απόδοση.

Αν υποθέσουμε ότι γραφόταν ένα κατάλληλο λειτουργικό για το ps3 πχ, δεν θα υπήρχε καμία σύγκριση για το ποιος θα ήταν ο ταχύτερος και φτηνότερος home υπολογιστής στον κόσμο.

Δημοσ.

Να πω και εγώ μια κουβέντα προτού κλείσει το topic, οσο αναφορά τα FPS περιμέντε να βγεί και το revolution και μετά βλέπουμε τί είναι καλύτερο για fps PC η κονσόλα έρχονται μεγάλες αλλαγές, μη ξεχνάτε και τα παιχνίδια fighting στο PC δε θα δούμε soul calibur, dead or alive, tekken, marvel vs capcom klp klp ουτε τη 2α παρουσία. ακόμα και τα turn based strategy προτιμώ να τα παίζω στο DS μου. περιμένω να βγεί το disciples για DS.

ακόμα και τα MMORPG δε πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φτιαχτούν για κονσόλα και με καλύτερα γραφικά.

Γούστα είναι αυτά ελευθερία έχουμε ότι θέλει παίρνει ο καθένας. η κονσόλα είναι πιο οικονομική σε βάθος χρόνου για αυτούς που θέλουν να έχουν το top μηχάνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...