Προς το περιεχόμενο

Broadcom 802.11g setup

Anexann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το συγκεκριμένο Wi-Fi interface στο laptop μου (drv 3.100.46.0). Εχθές το βράδυ έψαχνα κάτι άσχετο και έπεσα πάνω στα properties του συγκεκριμένου. Προς έκπληξή μου είδα πως αρκετά settings δεν είναι by default αυτά που θα επέλεγα προσωπικά.

Τα settings στα οποία αναφέρομαι είναι:

1) Afterburner=Απενεργοποιημένο

2) WME=Απενεργοποιημένο

3) Ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας=Απενεργοποιημένο

4) Ισχύς εξόδου=100%

5) Κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας=Απενεργοποιημένο

6) Λειτουργία IBSS 54g=802.11b μόνο(!!!)

7) Συμβατότητα με Βluetooth=Απενεργοποιημένο(????)

8) Ταχύτητα=Χρήση καλύτερης ταχύτητας

9) Τεχνολογία XPress=Απενεργοποιημένο(????)

Έχει κανείς ασχοληθεί με όλα τα παραπάνω και, αν ναι, ποιές είναι οι αλλαγές που έχετε κάνει. Πάντως αυτά που σκέφτομαι να αλλάξω άμεσα είναι τα:

(2) WME: έχω την εντύπωση πως βελτιώνει τη διαμεταγωγή audio/video μέσω του Wi-Fi δικτύου

(3) Power consumption: τις περισσότερες φορές που είμαι σε ασύρματο δίκτυο βασίζομαι στη μπαταρία του φορητού και κοιτάω να εξοικονομώ ό,τι μπορώ

(4) Θα πειραματιστώ μαζί με το επίπεδο ισχύος του router μου για να βρω το χαμηλότερο ζευγάρι ισχύος (laptop/router) που θα υπάρχει μεταξύ τους χωρίς προβλήματα κυρίως για surfing

(6) Δεν είμαστε καλά! Πάντως σίγουρα οι ταχύτητες που έχω πιάσει ως τώρα δεν είμαι μόνο 11Mbps...

(8) Ίσως σε άσχημες συνθήκες να πρέπει να "κλειδώνω" το setting αυτό σε χαμηλότερες ταχύτητες... Θα το ψάξω.

(5)-(7)-(9) Ξέρει κανείς τι είναι αυτά;

Όποιες συνεισφορές στα settings του Broadcom έχετε να κάνετε είναι ευπρόσδεκτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να'σαι καλά φίλε. Πάντως εγώ έπαιξα λίγο τις προάλλες και δημιούργησα 2-3 profiles ώστε να έχω όσο το δυνατό μικρότερη έκλυση ακτινοβολίας ανάλογα με το που χρησιμοποιώ το laptop μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...