Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την εγκατάσταση του ZoneAlarm Internet Security Suite 6.1.737.000

GiOrGoSk21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα κατέβασα την τελευταία έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Θέλω να την εγκαταστήσω πάνω στην παλιά έκδοση(χωρίς δηλαδή να κάνω Uninstall την παλιά),καθώς έχω αρκετές ρυθμίσεις που δε θέλω να χάσω.

Άλλωστε αυτό μου προτείνεται και απο το πρόγραμμα,αν κάνω πως ξεκινάω το Uninstall του...

Ωστόσο,όταν κάνω διπλό click στο αρχείο της καινούριας έκδοσης για να ξεκινήσω την εγκατάσταση,μου βγάζει ένα error που λέει:

Could not load the DLL Library

C:\windows\TEMP\vustil.dll

(WSEDbgPrint).The specified procedure could not be found.

καθώς κι ακόμα ένα παρόμοιο error που αφορά ένα ακόμα αρχείο .dll

Βέβαια στο φάκελο C:\windows\TEMP\ υπάρχει το συγκεκριμένο αρχείο(όπως και κάποια ακόμα αρχεία .dll που δημιουργούνται όταν πάω να κάνω install).

Η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει στα αρχεία του προγράμματος(παλιά και καινούρια έκδοση) είναι ότι στην καινούρια,όταν πατάω Properties-->Digital Signatures-->Details,μου λεέι:

Digital Signatures Information

The digital signature is not valid.

(Αυτό δίπλα σε ένα σηματάκι με κόκκινο Χ).

Γνωρίζει μήπως κάποιος/α τι πρόβλημα υπάρχει και πως μπορώ να κάνω τελικά το install της καινούριας έκδοσης??

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κανείς που μπορει να βοηθήσει ?

Θα σκάσω μ'αυτό το πρόβλημα...

Ήδη το κατέβασα άλλη μια φορά και πάλι το ίδιο μου εμφανίζεται.

Μήπως φταίει το ότι το κατέβασα με Donwload Manager(συγκεκριμένα με το FlashGet)?

Αυτό το λέω γιατί δεν το κατέβασα με τη μια,αλλά σε 2 μέρες,όποτε διέκοψα κάποια στιγμή το download,όπως είναι φυσικό.

Δημοσ.

Hmm, para polu periergo...

Exeis kapoio programma egkatestimeno pou isos empodizei to installation

enos tetoiou programmatos opos to ZA ?

Ean nai, dokimase na stiseis to ZA , exontas klisei arketa processes

pou temporary den xreiazontai..

MindControl

Δημοσ.

Μπα,όχι δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα.

Τα processes που τρέχουν είναι τα φυσιολογικά των Windows(τα οποιά έτρεχαν κι όταν έκανα την εγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης του ZoneAlarm Internet Security Suite).

Εγώ βασικά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στο:

"Digital Signatures Information

The digital signature is not valid.",που ανέφερα στο αρχικό post.

Γιατί όταν κατέβασα το πρόγραμμα απο Internet Cafe που είχε τρελές ταχύτητες και κατέβηκε με τη μία,εκεί δεν υπήρχε πρόβλημα με την digital signature(The digital signature is O.K. έγραφε,όπως και σε όλα τα προγράμματα που κατεβάζουμε καθημερινά).

Δημοσ.

Den mporo na katalavo giati mplekeis tin Digital Signature me tis treles taxutites apo to Internet, pou xaraktiristika mou les..

Ti sxesi exei i taxutita me tin Digital Signature ?

Allo pragma einai mia psifiaki upografi...

Mipos enoeis na min exei katebei OLO to paketo ZoneAlarm, na leipoun

kapoia Bytes kai etsi ousiastika na einai eleipeis to Checksum tou arxeiou ?

Ean sumbainei kati tetoio tote OK, alla diaforetika something else is running in the gipsis

MindControl

Δημοσ.

Γιατί μπερδεύεστε?Υπάρχει περίπτωση να έχεις αυθεντικό το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς?Δεν νομίζω.

Εσύ νομίζεις ότι οι κύριοι της εταιρίας είναι βλάκες?Μόνο αυθεντική έκδοση μπορείς να αναβαθμίσεις με τέτοιο τρόπο.

Αν είσαι όντως κλεπταποδόχος :] ,να κατεβάσεις αναβαθμισμένη πειρατική έκδοση και μην το κουράζεις άλλο εδώ μέσα....

Δεν υπάρχει ανοχή για κλεπταποδόχους εδώ μέσα. Τσέκαρε επίσης το http://www.astalavista.com και πρόσεχε για spyware και ιούς.

Τσίου, χεχεχε......

Δημοσ.

Φίλε MidControl,δεν συνδέω την ταχύτητα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω...Ίσως ήταν περιττό που το ανέφερα.Ήθελα απλά να πώ ότι είχα τη δυνατότητα από το Net Cafe να κατεβάσω το αρχείο με τη μία,χωρίς δηλαδή να το κατεβάσω με κάποιον Download Manager και να κάνω pause και resume στο downloading.Αρχεία 23 Mb(τόσο είναι το συγκεκριμένο πρόγραμμα)και παραπάνω θεωρούνται μεγάλα για την κακομοίρα την isdn μου :(,οπότε χρησιμοποιώ download manager και έκανα pause και resume στο αρχείο αυτό.Μάλλον η υπόθεση που έκανες(Mipos enoeis na min exei katebei OLO to paketo ZoneAlarm, na leipoun

kapoia Bytes kai etsi ousiastika na einai eleipeis to Checksum tou arxeiou ?)είναι αρκετά κόντα σ'αυτό που ήθελα να πω.

Φίλε pantoleon,καμία σχέση αυτά που λες μ'αυτά που έχω εξηγήσει πιο πάνω...

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά.

Αν,πάντως,κάνεις τον κόπο να δεις στα properties οποιονδήποτε αρχείων(προγραμμάτων)κατεβάζεις απο το internet,θα δεις ότι σε όλα υπάρχει η σημείωση:The digital signature is O.K.

Επίσης,το ίδιο το πρόγραμμα μου λέει(όταν κάνω πως αρχίζω το uninstall του)να εγκαταστήσω την νέα έκδοση πάνω στην παλιά,αν θέλω να μη χάσω τις ρυθμίσεις μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...