vangsbin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Εγκατέστησα το avast και σκάναρα τον σκληρό μου ( και standard και thorough scan ) και μου έβγαλε ένα κατάλογο με αρχεία, τα οποία ήταν αδύνατο να τα σκανάρει επειδή λέει ήταν password protected. Δεν καταλαβαίνω, είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά ή μήπως κάνω κάτι εγώ λάθος, ή μήπως το πρόγραμμα έχει κάποιο πρόβλημα;;;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Kάποια προγράμματα anti spyware κρατάνε σε καραντίνα αρχεία που έχουν σβήσει για επαναφορά. Αυτά είναι προστατευμένα.
vangsbin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Kάποια προγράμματα anti spyware κρατάνε σε καραντίνα αρχεία που έχουν σβήσει για επαναφορά.Αυτά είναι προστατευμένα. αυτό τί σημαίνει;;; τα σκανάρει αυτά τα αρχεία;;; αν βρεθεί εκεί κανένας ιός, θα μπορέσει να τον βγάλει;;; α, και κάτι ακόμα: έχω δύο σκληρούς και τους σκανάρει και τους δύο από δυο φορές, με αποτέλεσμα να κάνει πολλή ώρα μέχρι να τελειώσει. τί γίνεται ρε γαμώτο;;; υποτίθεται τον έβαλα για ευκολία, επειδή ειναι αποτελεσματικός και για να γλιτώσω από το "βαρύ" norton antivirus.
xaxa1982 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δε νομίζω να σκανάρει 2 φορές.Το πιθανότερο να σκανάρει την μνήμη και να νομίζεις ότι σκανάρει τους σκληρούς.Πάντως για τα password protected αρχεία μην ανησυχείς,κανένα antivirus δεν μπορεί να τα σκανάρει,αλλά απλά το avast σε ενημερώνει ότι δεν μπορεί,ενώ άλλα αυτό δεν το κάνουν.ΜΗΝ ανησυχείς! Όλα δουλέυουν ρολόι...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Προφανώς για να σου βγάζει μήνυμα,δεν τα ελεγχει. Αυτό με το scan δεν το ξέρω,δεν το έχω δουλέψει και ποτέ το Avast.
vangsbin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δε νομίζω να σκανάρει 2 φορές.Το πιθανότερο να σκανάρει την μνήμη και να νομίζεις ότι σκανάρει τους σκληρούς.Πάντως για τα password protected αρχεία μην ανησυχείς,κανένα antivirus δεν μπορεί να τα σκανάρει,αλλά απλά το avast σε ενημερώνει ότι δεν μπορεί,ενώ άλλα αυτό δεν το κάνουν.ΜΗΝ ανησυχείς! Όλα δουλέυουν ρολόι... πίστεψέ με, τους σκανάρει δυο φορές, πρώτα τον c, μετά τον d και μετά φτου κι απ' την αρχή. στα αποτελέσματα πρόσεξα ότι βγάζει και το συνολικό μέγεθος των αρχείων που σκάναρε και είναι 38 GB, και σίγουρα δεν είναι τόσο τα αρχεία μου και στους δυο σκληρούς, ενώ Χ2, είναι. τη μνήμη πρόσεξα ότι τη σκανάρει στην αρχή, όταν το ανοίγω, αλλά μετά σκανάρει και τους δυο σκληρούς από δυο φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.