Dark-Shadow Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Gia sas pedia psaxno ena programa pou na svinei ta arxeia ke tous fakelous ke tin registry pou dne fevgoun mono me en aplo ninstall yparxei tpt tetio?
MariaTs. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δοκίμασε το WinXP Manager! Εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ!
vangsbin Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Gia sas pedia psaxno ena programa pou na svinei ta arxeia ke tous fakelous ke tin registry pou dne fevgoun mono me en aplo ninstall yparxei tpt tetio? tuneup utilities 2006! κορυφαίο!!!
MariaTs. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 natural_sgf το tune up δεν ξέρω τι λέει. Αλλά το registry mechanic απλώς διορθώνει προβλήματα στην registry. Δεν θέλω να πίσω κανέναν σας, αλλά έχω δοκιμάσει τα περισσότερα γνωστά για επιδιόρθωση προβλημάτων. Το WinXP Manager είναι ένα πολυεργαλείο για πολλές δουλειές και χωρίς να επιβαρύνει τον υπολογιστή και βέβαια είναι και ελαφρύ πρόγραμμα. Διώχνει άχρηστα αρχεία και φακέλους, διορθώνει την registry, ελευθερώνει τον σκληρό απ'τα άχρηστα που απλώς πιάνουν χώρο και πολλά-πολλά άλλα. Ένα κλικ να κάνει κανείς στο πιγκουινάκι του προγράμματος θα τον οδηγήσει βήμα-βήμα σε κάθε ενέργεια για να διορθώσει τα προαναφερθέντα! :wink: :grin:
Dark-Shadow Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 mariats na se rotiso kati ekana install to Winxp Manager eine fovero ergalio simera etreksa to registry cleaner tou mou vrike kamia 1000ara registrys eine asfales na ta sviso? itha kan kamia mlkia? exo kanei backup
MariaTs. Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Αφού έκανες back-up σβήστα! Μην φοβάσαι τίποτε! Χαίρομαι που το είδες θετικά! Όντως είναι πολύ καλό!
Dark-Shadow Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 na se rotiso kati an apo palia eixan minei drivers gia sskeves pos mporo na tis vgalo?
MariaTs. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Μμμ! Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν γνωρίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.