getty Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα μηχάνημα το οποίο θα χρησιμοποιώ κυρίως για downloads και θα ήθελα software για να το ελέγχο (το ιδανικό είναι να έχω το desktop του) από άλλο pc συνδεμένο με lan (10/100). Και τα 2 pcs θα έχουν windows xp. Ποιό πρόγραμμα μου προτείνετε (pc anywhere, remote desktop, Remote administrator μεταξύ άλλων)? θέλω να είναι εύκολο και απλό στη χρήση όμως.
Sam235 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Έχω δουλέψει το Remote Administrator. Απλό και εύκολο. Πάντως, αν τα PC είναι στον ίδιο χώρο / γραφείο, μπορείς να πάρεις ένα switch δύο θέσεων όπου θα έχεις συνδεδεμένα και τα 2 PC με μία οθόνη, ένα πληκτρολόγιο και ένα mouse. Π.χ. δες εδώ: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=41539391&Catalog_Id=1&Product_Id=289868&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=0 Sam.
getty Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Είναι σε διαφορετικά δωμάτια οπότε η λύση του switch απορρίπτεται. Απ το remote administrator θα μπορώ να τρέχω και να πειράζω dc++, emule, ένα είδος netlimiter(dumeter ή netlimiter) και να κάνω shutdown στο απομακρυσμένο pc?
memento out of matrix Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Είναι σε διαφορετικά δωμάτια οπότε η λύση του switch απορρίπτεται. Απ το remote administrator θα μπορώ να τρέχω και να πειράζω dc++, emule, ένα είδος netlimiter(dumeter ή netlimiter) και να κάνω shutdown στο απομακρυσμένο pc? me to remote administrator mporis na kaneis ta panta giati ousiastika doulevis opos sto diko sou pc.. exei kai ala kaloudia to programa ego to doulepsa polles fores otan elipa diakopes x-mass kalokairi klp.. meso internet gia na vlepo ta downloads mou na vazo kainouria ktl..
actorius Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 memento out of matrix με πρόλαβες. Αυτό ακριβώς ήθελα να ρωτήσω. Ποιο software προτείνετε για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω internet κυρίως για τσεκάρισμα των downloads κλπ. Οπότε το remote administrator με καλύπτει...
iccon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Des kai to realvnc , koinos diladi to gnoso VNC http://www.realvnc.com einai free an thimame kala , an kai... ola einai free ligo i poli !
getty Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ πάντως ενδιαφέρομαι για έλεγχο μέσω lan πάντα. To remote administrator φαίνεται να με καλύπτει απόλυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.