Προς το περιεχόμενο

Spaei... to dsl?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι εξης 2...α) να διαβασεις τους κανονες του φορουμ και β) να παρεις συνδρομη χωρις ογκοχρεωση....?

Καλωςορισες.. ;-)

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να πάρεις ένα σφυρί και να "σπάσεις" το modem σου. Αυτό θα διακόψει την σύνδεση, κι έτσι ο provider δεν θα μπορεί να πάρει feedback για την ποσότητα των δεδομένων που κατέβασες. :grin:

Δημοσ.

Οκ παιδια καταλαβα! Μαλλον μ....α εκανα με την ογκοχρέωση!

Ευχαριστώ.

ΥΓ: Παντως αυτό με το σφυρί μου ακούγεται αποτελεσματικό!

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα....Το τι ακούει κανείς μερικές φορές,είναι το κάτι άλλο.Άκου εκεί

"Μπορείς επίσης να πάρεις ένα σφυρί και να "σπάσεις" το modem σου. Αυτό θα διακόψει την σύνδεση, κι έτσι ο provider δεν θα μπορεί να πάρει feedback για την ποσότητα των δεδομένων που κατέβασες."

Πολύ προχωρημένη την βλέπω την ιδέα σου... Μόνο που δεν ξέρω αν το παιδί ενδιαφέρεται έστω να έχει τα 2GB ή να μην έχει καθόλου Internet. ;)

Δημοσ.

Για να σερφάρεις και για να βλέπεις κανά e-mail ή για να κάνεις chat με τις μέρες είναι αρκετά τα 2 gb...

Αλλά όλοι όσοι έχουμε dsl δεν την βάλαμε για να κάνουμε τσατ!!!

Δημοσ.
Για να σερφάρεις και για να βλέπεις κανά e-mail ή για να κάνεις chat με τις μέρες είναι αρκετά τα 2 gb...

Αλλά όλοι όσοι έχουμε dsl δεν την βάλαμε για να κάνουμε τσατ!!!

Σωστός ο νέος!!!

Δημοσ.

όποιος έχει στις μέρες μας adsl με χρέωση είναι πολύ μλκας να το πω χοντρά . γιατί δεν ξέρω αν λέω σωστά αλλά πιτάρει και τα dslam χωρίς να κάνει χρήση του χώρου που του έχουν δώσει

Δημοσ.
ogkoxrewsh kai prasinaloga, exw akousei gia kati logariasmous me 250aria me 400aria.. me tosa lefta 8a eixane mia syndesoula aperioristou ogkou gia 1 xronio g**w to marketing mesa

Μπα, ψέματα σου είπαν. Σε ένα συγκεκριμένο όριο (χρηματικό) κλειδώνει.

Θυμάμαι όταν πλήρωνα εγώ 67.5? το μήνα (access OTE, ISP Vivodi) πριν ένα χρόνο, το όριο αυτό σε μια εταιρία για 384 ήταν 75?...

Δηλαδη χρεωνοσουν χρεωνοσουν μεχρι που εφτανες τα 75?, και απο κει και πέρα δεν πα να κατέβαζες το σύμπαν, δεν πληρωνες παραπάνω.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...