greekparot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπον θα προβω σε αγορα 19" tft. Θελω να μου πειτε καποια πραγματα πριν παραγγειλω. Δηλαδη.. Εχω δει τιμες σε "φωτεινοτητα" 270 cd/m2, 250 κλπ κλπ και τιμες σε "αντιθεση" 500:1 600:1 κλπ Ερωτηση τωρα: Ποια ειναι η καταληλη επιλογη; Οσο πιο μεγαλα νουμερα στις παραπανω δυο επιλογες τοτε θα εχω και καλυτερα αποτελεσματα; Δηλαδη να επιλεξω αυτη που θα εχει τις μεγαλυτερες τιμες; Επισης εχω ακουσει οτι καποιες ΤFT μετα απο λιγο οταν καθεσε μπροστα στην οθονη ζαλιζεσαι (οχι σε ταινιες, αλλα σε ιντερνετ, εφαρμογες κλπ). Αυτο ισχυει; Παιζει ρολο αν ειναι σωστες οι ρυθμισεις τις οθονης, αν εχει χαμηλες τιμες "φωτεινοτητα/αντιθεση" ή καποια μοντελα οντως εχουν τετοιο προβλημα; Δεν θελω να πεσω σε τετοιο μοντελο γιατι φοραω και γυαλια αστιγματισμου και δεν θελω να κουραζω παραπανω τα ματια μου. Ευχαριστω πολυ.
Slammer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Για την φωτεινότητα και την αντίθεση, όσο μεγαλύτερες τιμές τόσο το καλύτερο. Βέβαια πάντα μετράει η ποιότητα της οθόνης, και δεν σημαίνει αυτομάτως, ότι μια οθόνη με φωτεινότητα 300 είναι καλύτερη απο μια άλλη με 270. Γενικά η φωτεινότητα των LCD είναι αρκετά μεγάλη, αν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις σε CRT, αλλα αυτό δεν είναι πρόβλημα, θα την ρυθμίσεις ανάλογα με τα γούστα σου (στην δικιά μου η φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη στο 18%). Βασική συμβουλή: Γενικά οτι πληρώσεις πέρνεις, και φροντισε να δείς τις οθόνες απο κοντά πριν παραγγείλεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.