Rikos_69 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπερα σε ολους.Εχω το εξης προβληματακι. Εχω τον προαναφερθεν επεξεργαστη και μια Μ/Β MSI K7N2-L socket A. Το προβλημα ειναι οτι μου τον αναγνωριζει ως 2700+. Ξερει κανεις το λογο? Ευχαριστω εκ των προτερων
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δεν υποτιθεται οτι το bios ανιχνευει την ταχυτητα ενος επεξεργαστη μονο του?Εκτος βεβαια αν πειραξουμε εμεις τα settings...
nikoskon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Tsou... Dhl exei tyxei se athlon xp 2200+ na ton deixnei 1700+ nomizw. Den eimai akrivws sigoyros gia ta noumera mias kai ayto egine prin 3 xronia peripou 2 fores me 2 diaforetikes mobo. Sthn A mobo uphrxe enas diakopths pou orizes to fsb(100/133 nomizw).Opote ekei htan to h lysh toy prob. Sthn deyterh mobo apla peiraksame tp fsb mesw bios. Edw kai 3 xronia de mou exei sumvei kati paromoio. Toylaxiston se osous P4 s478,AthlonXP,Athlon64 s754,Athlon64 s939 exw tyxei na perasoun apo ta xeria mou,den mou exei sumvei kati paromoio.
Voodooman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Έχω το ίδιο Mobo Και την ίδια CPU και μου κάνει περίπου τα ίδια. Το πρόβλημα είναι ότι ο επεξεργαστής έχει FSB στα 200, ενώ το Mobo (που φοράει το πρώτο nForce2) υποστηρίζει FSB sta 166. Κατέβασε το τελευταίο bios update (αν δεν κάνω λάθος είναι το 4.1ή το 4.5, ένα από τα δύο) και τότε παίζοντας με το fsb και το multiplier θα μπορέσεις να το φέρεις στα 2.2 που είναι η επίσημη συχνότητά του. Με αυτόν τον τρόπο εγώ τον έχω και τρέχει στα 170 (fsb) X 13 (Multiplier)=2210 MHz.
Rikos_69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Προσπαθω φιλε μου Voodooman με ενα προγραμμα που ειχε μεσα η μητρικη το live update 3 αν δεν κανω λαθος αλλα δεν γινεται τιποτα. Ολο μου λεει οτι connection failed. Εχεις καμια ιδεα τι αλλο να κανω?
kostg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 BIOS update, http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=393&kind=1 και ρυθμίσεις μέσα από το BIOS...
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Tsou...Dhl exei tyxei se athlon xp 2200+ na ton deixnei 1700+ nomizw. Den eimai akrivws sigoyros gia ta noumera mias kai ayto egine prin 3 xronia peripou 2 fores me 2 diaforetikes mobo. Sthn A mobo uphrxe enas diakopths pou orizes to fsb(100/133 nomizw).Opote ekei htan to h lysh toy prob. Sthn deyterh mobo apla peiraksame tp fsb mesw bios. Edw kai 3 xronia de mou exei sumvei kati paromoio. Toylaxiston se osous P4 s478' date='AthlonXP,Athlon64 s754,Athlon64 s939 exw tyxei na perasoun apo ta xeria mou,den mou exei sumvei kati paromoio.[/quote'] Οκ.Εγω παντως δεν το εχω αντιμετωπισει ποτε, ισως γιατι και εγω εχω περασει απο P4 s478,AthlonXP,Athlon64 s939!
Rikos_69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Και το προβλημα δεν τελειωνει ποτε μου φαινεται...Κατεβασα το ανανεωμενο BIOS ακολουθω πιστα τις οδηγιες για την εγκατασταση του και οταν μπουταρω σε DOS (πρωτο κουφο!) δεν μου αναγνωριζει τους δισκους.Λεω τι να κανω θα το γραψω σε cd και θα το κανω απο εκει.Το κανω και την ωρα που τρεχω το update μου βγαζει ενα παραθυρο και μου λεει Input file name to program:... οι οδηγιες δεν ελεγαν κατι τετοιο εκτος αν ειμαι τελειος χαζος και δεν καταλαβαινω. Οι οδηγιες ελεγαν τα εξης..Boot on DOS. Write C: then cd\test (φακελος ο οποιος περιεχει το update) και μετα c:\test\>awfl826b(το ονομα του αρχειου).Τα εκανα ολα αυτα με την διαφορα οτι εγω εβαλα D: αντι για C: λογω cd. Mετα μου εβγαλε το παραθυρο που προειπα. Καμια ιδεα εδω?
billpeppas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Οι οδηγίες είναι γραμμένες όταν το file-system των δίσκων μας ήταν το FAT32 το οποίο αναγνωρίζεται κανονικά από το DOS. Τώρα που οι δίσκοι μας είναι NTFS δεν βλέπονται από το DOS ( εκτός και αν βάλεις modified NTFS Boot Disk )... Εσύ θα φτιάξεις μια bootable flash disk ( floppy ) από το http://www.bootdisk.com και μέσα σε αυτή θα βάλεις και τα αρχεία που έχει μέσα το zip του BIOS που κατέβασες. Θα διαβάσεις τι λένε οι οδηγίες για το flash ( μια εντολίτσα είναι ) και θα το κάνεις μέσα στο DOS κάνοντας boot από το Floppy.
Rikos_69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Για να δουμε ρε bill τι θα γινει και με αυτο...
Rikos_69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπον μπαινω κανονικα σε DOS τρεχω κανονικα το προγραμματακι για το update του BIOS μου βγαζει το παρακατω παραθυρο (φαινεται στη φωτο).Απο κει και περα δεν ξερω τι να κανω...
spirosta Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Πρέπει να γράψεις το όνομα του αρχείου τύπου .bin που κατέβασες κα έβαλες στη δισκέτα. Αφού αυτό σου ζητάει γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις?
Rikos_69 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Το βαζω και μου λεει no source found.Δεν ειμαι και τοσο χαζος...
Voodooman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Φίλε Riko, επειδή το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, εγώ στη θέση σου δεν θα δίσταζα να περνούσα τα win98, να έκανα το update και μετά να επανέφερα το PC μου στα XP. Αν χρησιμοποιήσεις ένα disc image tool, η δουλειά θα σου πάρει κανένα δίωρο βαριά-βαριά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.