Προς το περιεχόμενο

me epiase to FBI ?

stehellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ επειδή στο email της vodafone δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ και επειδή πρίν απο 2 μέρες ήρθε ένα εμαιλ απο την εθνική τράπεζα που είχε και αυτό ενα ωραίο ιό μέσα.. Δεν το άνοιξα.

Απο την επικοινωνία που είχα με την vodafone μου είπαν τα γνωστά να μην το βάζω όπου βρήσκω.. κτλπ (εγώ δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ) αρα κάποιος άλλος το έδωσε ... ποιός άραγε?

Δημοσ.

παιδιά sos! μην το σβήσετε το μηνυμα!!!!!

πρεπει να κάνετε reply to sender αναφέροντας απλά οτι τα σαιτ τα επισκεφτηκε η μικρή σας αδελφούλα, και δεν θα το ξανακάνετε. Αυτό αρκεί.

Εγώ έκανα τη βλακεία να πατήσω delete χωρις να το σκεφτώ, και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα.... έλαβα κλήση στο Skype: "Hello sir, Smith here, from the FBI HQ. Our systems show that you just deleted our mail without even reading it. We find this outterly unacceptable, and us a last sign of curtesy, I have the duty to advice you, because our systems also show you are not wearing your pants right now, you'd better dress up to receive your guests..."

- guests? wtf?

μετα απο λίγα λεπτά...

σειρηνες, κρότοι, προβολείς φωτίζουν τα παράθυρά, μαυροφορεμένοι κρανοφόροι με αρκετό οπλισμό για πολιορκία της Φαλούτζα, κατεβάινουν απο σκούρα βάν, κουδούνι... και μια σε μια ντουντούκα κάποιος φωνάζει απο κάτω : "Εχετε 3'' να παραδοθείτε άνευ όρων με τους δίσκους ανα χείρας"

Σας γράφω αυτό το γράμμα απο το ηλιόλουστο Γκουαντάναμο. επιστρέφω σύντομα στην πατρίδα, αφού υποσχέθηκα να συνεργαστώ με τις Αρχές για την σύλληψη όλων των αδίστακτων παραβιαστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Sakis

:)

Δημοσ.
Pink_Panther, an exeis dsl den alazei eukola h ip. prepei na eise gia ores disconnect. ego edo kai mhnes exo thn idia

mipos exeis vivodi.stin vivodi den alazei pote.ego me forthnet ama kliso to router gia 3-4 leptakia to poli perno alli ip me to xeri stin fotia auto.prepei na bgeis mpeis poli grigora gia na pareis tin idia ip

Δημοσ.

Εκτός από το FBI εμένα μου ήρθε κάτι παρόμοιο και από τη CIA!!!Όχι δεν κάνω πλάκα.

Εννοείται ότι το έσβησα χωρίς δεύτερη σκέψη...

Δημοσ.

Re pedes min psaronete.Einai dinaton dld apo tin ip sas na briskoun kai to mail sas???Kai pos kseroun an den iste se net cafe?Ayto mou thimizei tote pou estelne kai kala mail i microsoft se xristes piratikon windows.Ola ayta ta mail ine fake.An einai na sas piasei to fbi i i cia tha to kanoun meso tou isp sas.......an kai den asxolounte.

Δημοσ.

Κι εγω προτεινω να παραδοθεις και να τα πεις ολα...οτι θελουν αυτοι δλδ...κλαιγοντας φυσικα....

Αλλιως Γκουανταναμο Εξπρες.... (ετσι για να μεινουμε και στο πνευμα των ημερων)

Δημοσ.

poloi psaronoun opos kai me tis pistotikes kartes.ti na pei kaneis.stelnei kai i microsoft.autoi ebgalan to genuine pos legetai kai autoi mesa apo to programma tous sou dinoun tin dinatotita na to kliseis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...