Προς το περιεχόμενο

Help για να καταλάβω κάτι!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα μία προσφορά OteNet OnDSL 2+2 μήνες δώρο στο Πλαίσιο. Ωραία μέχρι εδώ! Λέει ότι περιλαμβάνει τα πάντα. Επειδή δεν κατάλαβα όμως, περιλαμβάνει και τα πάγια του ΟΤΕ ή ζητάω πολλα? Δεν έχω καταλάβει τι περιλαμβάνουν αυτά τα πακέτα που λένε "¨οτι χρειάζεσται για να έχετε DSL!"!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Δηλαδή στους 2 επόμενους λογαριασμούς (4 μήνες) δεν πληρώνω ούτε δραχμη... λεπτό εννοούσα?

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δημοσ.

Θα πληρώνεις ότι θα πλήρωνες αν δεν είχες DSL. Αν όταν λες "πάγια του ΟΤΕ", εννοείς τα πάγια της PSTN ή ISDN γραμμής, εννοείται ότι δεν τα περιλαμβάνει το πακέτο.

Δημοσ.

To pagio gia tin tilefoniki grammi (kapou 25eyro ana dimino an exeis grammi pstn kai ligo parapano an exeis isdn)den ta glitoneis me tipota.Ola ta ipoloipa(pagio tou ote kai pagio otenet kathos kai telos energopoiisis kai modem) einai mesa sto paketo kai ta exeis plirosei me tin agora tou paketou....

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους σας για την ανταπόκριση! Πάγια ΟΤΕ εννοώ τα πάγια ADSL και όχι ISDN! Αλλά πρόσεξα ότι πρέπει να γυρίσω την γραμμή σε pstn γιατί η προσφορά δεν είναι για ISDN που έχω εγώ... Λέτε να χτυπήσω κανά κατεβαστήρι να δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο με μία κάρτα δικτύου για να κάνω την δουλειά μου?

Υ.Γ.: Για τα πάγια ρώτησα γιατί είχα δει (νομίζω)μία παρόμοια προσφορά που οι επιπλέων μήνες που έδινε δώρο ήταν μόνο σαν Provider και όχι σαν πακέτο... Δεν ισχύει εδώ αυτο, έτσι?

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος όλα τα πακέτα που περιλαμβάνουν κάποιους επιπλέον μήνες σαν δώρο αναφέρονται στο συνολικό κόστος της παροχής dsl. Δηλαδή και πάγιο ΟΤΕ dsl και ISP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...