Προς το περιεχόμενο

Καθυστέρηση ήχου σε TV Card

boutsak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω την κάρτα TV της Avermedia Aver TV Go 007 FM. Επίσης έχω εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers σε Win XP SP2. έχω το εξής πρόβλημα: όταν ξεκινάω το πρόγραμμα της τηλεόρασης ο ήχος με την εικόνα δεν έχουν καμία διαφορά. Μετά που θα περάσει κανα μισάωρο, τότε αρχίζω και βλέπω κάποια διαφορά ανάμεσα σε εικόνα και ήχο (ενα δευερόλεπτο περίπου) ενώ γενικά όσο περνάει η ώρα τόσο μεγαλώνει και η καθυστέρηση, οπότε αναγκαστικά κλείνω και ξανανοίγω το πρόγραμμα. Οστόσο δεν ξέρω τι πρόβλημα μπορεί να είναι αυτό. Είναι π.χ. ότι η κάρτα TV είναι άχρηστη, είναι πρόβλημα του προγράμματος, των drivers, δεν ξέρω. Από την στιγμή που την πήρα πάντως δεν έχω αλλάξει drivers , καθώς την πήρα μαζί με τους τελευταίους.

Τίποτα προτάσεις παίδες? Έχει κανείς αντιμετωπίσει κατά καιρούς παρόμοια προβλήματα?? Ευχαριστώ σε όσους μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το post και να απαντήσουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους τελευταίους drivers της κάρτας. Επίσης, μήπως έχεις κάνει overclock και δεν έχεις "κλειδωμένη" τη συχνότητα των PCI ?

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους τελευταίους drivers της κάρτας. Επίσης, μήπως έχεις κάνει overclock και δεν έχεις "κλειδωμένη" τη συχνότητα των PCI ?

Όπως είπα οι drivers που πήρα με την κάρτα ήταν και οι τελευταίοι που έχουν βγει ως τώρα.

Επίσης δεν έχω κάνει κανένα o/c

Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο προβληματάκι με σένα.Αραιά και πού καθυστερεί ο ήχος.Επειδή η κάρτα δεν συνδέεται με κάρτα ήχου με καλωδιάκι (όπως οι περισσότερες άλλων εταιριών), αλλά μέσω PCI πιστεύω οτι εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε προσοχή μας.Κάποια ρύθμιση για PCI.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...