mastino Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 exw to eksis provlima me to en logo programa: prosfata mou efere enas filos kapoies silloges cd audio kai tis perasa sto pc mou san mp3. to provlima einai oti to dbpower pernaei kai ta onomata twn tragoudiwn alla ta pernaei sqan track 1,track2 ktl ktl.etsi loipon egrapsa tous titlous sto word kai twra ta metonomazw.to provlima einai 1) oti otan anoigw ta kommatia me wmp ta vgazei se seira 1,10,11 ktl kai oxi se seira 1,2,3,4 ktl-(edw pi8anwn na prepei na grapsw 01,02 ktl alla epeidi einai polla gia na ta dior8wnw 8elw na mou peite an iparxei kapoia ri8misi sto wmp) 2)otan paw na grapsw cd apo to nero mou vgazei allous titlous kai oxi aftous pou fainontai otan anoigw to fakelo.enw se polla kommatia exei mperdepsei tous titlous dld enw px einai tou karra mou vgazei sto nero oti einai tou terzi se alla pali mou vgazei 2 titlous mazi px oti einai tou karra kai tou terzi mazi.exei mourla8ei teleiws leme!!!episi giati mou ta vgazei se alfavitiki seira kallitexnwn kai oxi ari8mitiki twn kommatiwn? loipan de mporw na eksigisw pws otan anoigw to fakelo ola einai teleia enw otan ton anoigw mesw enos programmatos (wmp,nero) ginetai afto to xali! 8a i8ela ta fwta sas kai parakalw epeidi exw 3.5 gb se mp3 me afto to provlima mi mou dwsete apantiseis tou tipou allkse converter epeidi i douleia exei eidi ginei. thanks
nemos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 10.000 signwmes gi' auto pou 8a sou grapsw, alla *mallon* ta exeis kanei mPaXaLo!!! me to programma pou anafereis ta pragmata einai poli apla... http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm ...ektos an exei ginei kanena vlammeno upload stin freedb... opote eisai a8wos logw amfivoliwn gia tin diadikasia metatropis alla enoxos xwris elafrintika epeidi epitrepeis sto ka8e cd-player/ripper etc. programma na sindeetai me to Diktio kai na travaei stoixeia.......... ...3erw oti den se voi8aw idiaitera na liseis to 8ema.... de3ou toulaxiston to kalitero file-renamer pou exw anakalipsei online... http://dimbu.com/programs4free/d-filemu/
mastino Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 PI8ANON NA TA EKANA MPAXALO:) efxaristw kai 8a psaksw ta link pou mou deineis alla ola ginontai apo to programma kai tin adynamia (tis sigkekrimenis version profanws) na ripparei ta kommatia me tous titlous kai oxi san track 1,2,3 ktl ktl TO PA8IMA MA8IMA OMWS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.