Προς το περιεχόμενο

Ethernet kai Jetspeed 520

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara se olous!!!

Exo ena jetspeed 520 (xero thelei vapsimo mple kai stin thalassa), to opoio to eixa sindesei se usb. Polles fores mou girnage tin sinfdesi 8.1kbps kai ithele restart gia na xanadoulepsei. Eida kai apoeida kai apofasisa na to giriso se LAN. Alla omos tora otan pao na katevaso me Azureus meta apo ligo pagonei kai to lan. Se simeio pou oute sto menu tou den me afinei na mpo.

Mipos exei antimetopisei kaneis to idio problima?

Euxaristo prokatavolika.

Δημοσ.

dokimase firmware update apo jetspeed.intracom.gr dokimase restore sta defaults kai dokimase se allo pc kai me klista firewall.an pali to idio tote thalasa .kai dokimi tin karta diktiou sta 10 mbit.

Δημοσ.
Για το firmware update:

Γινεται κ' μεσα απο τα menu του JetSpeed.

10.0.0.138 -> Αdvanced -> System -> " Click here to get the latest software for your SpeedTouch."

emeis leme gia jetspeed oxi speedtouch.o ote exei liga routers pou dinei epitides gia na min ginontai paratragouda.an peis exo usr kai den pezo tha sou pei pare speedtouch.

Δημοσ.

kati ipirxe kapote kai gia jetspeed alla apo ena mikro psaximo sto forum kapia paidia eixan probs, koinos den xanalalise opote den to diakindineuo.

pezei enas filos na mou poulisei to diko tou siemens efficcient. axizei ton kopo i na meino me to gaidouraki jetspeed? USR exete na proteinete kanena modelo i kati allo san enalaktiki lisi?

Δημοσ.

STO JETSPEED den thimame na ginetai auto pou grafete pio pano.anyway.kai to siemens efficient den tha protina.kati kainourio den mporeis na pareis?ite usrobotics ite zyxel 660.tosa iparxoun min meineis oute me to jetsspeed alla oute siemens.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...