Feax Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Αρχικά να ζητήσω συγνώμη αν η ερώτησή μου είναι πολύ έυκολη αλλά το ελληνικό help του EXCEL μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ σε ένα κελί να δώσω την τιμή του ονόματος του φύλλου εργασίας στο οποίο είναι, δηλαδή κάτι σαν =sheetname() , μια συνάρτηση δηλαδή ή αλλιώς που θα διαβάζει το όνομα του φύλλου. Ευχαριστώ
kounoupi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό: =MID(CELL("filename");FIND("]";CELL("filename"))+1;255) ;-)
Feax Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό: ;-) Ακιβώς αυτό έψαχνα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Feax Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 OOps, βιάστηκα να μιλήσω. Αρχικά φάνηκε να πιάνει το κολπάκι αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα : Γράφω την παράσταση σε κελί του πρώτου φύλλου, πατάω enter και πραγματικά παίρνει το όνομα του 1ου φύλλου. Γράφω την παράσταση σε κελί του δεύτερου φύλλου, πατάω enter και πραγματικά παίρνει το όνομα του 2ου φύλλου ... αλλά το ίδιο κείμενο βγαίνει και στο κελί του πρώτου φύλλου που έγραψα τη πρώτη φορά την παράσταση αλλάζοντας το περιεχόμενό του στο όνομα του 2ου φύλλου. Νομίζω ότι κάτι άλλο θα πρέπει να παίζει. Πρόβλημα
gerontas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Για δοκίμασε λίγο διαφορετικά: >=MID(CELL("filename"[color=red];a1[/color]);FIND("]";CELL("filename"[color=red];a1[/color]))+1;100)
gv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) Cells(1, 1) = ActiveSheet.Name End Sub
kounoupi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Για δοκίμασε λίγο διαφορετικά:>=MID(CELL("filename"[color=red];a1[/color]);FIND("]";CELL("filename"[color=red];a1[/color']))+1;100) Συμφωνώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.