famE_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Έχω ένα laptop fujitsu-siemens με χαρακτηριστικά pentium 4 στα 3,6mhz και RAM 512mB(2x256) την οποία επειχήρησα να αναβαθμίσω στo 1gB με 2 512άρες..αποτυχία..ενώ το ΒΙΟS δέχεται την αναβάθμιση τα windows δεν ανοίγουν καθώς επίσης και μία έκδοση linux που έχω εγκαταστήσει.Η μία 512 μόνη της δουλεύει κανονικά..ο συνδυασμός της μίας 512 με την μία 256 δουλεύει μόνο την πρώτη φορά που bootάρει ο υπολογιστής..οπότε->-> μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα και γύρισα στις 2 256άρες...καμιά βοήθεια για να ''φορέσω'' στο pc μου τις 2 512άρες υπάρχει??(επίσης το φόρμαρα και πάλι δεν δουλεύει..)ευχαριστώ για την βοήθεια.mail:[email protected](+msn) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 h stelneis pisw tis 512 gia algh,h dokizeis udate tou bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δεν μας ειπες ποιο μοντελο ειναι και τι τυπο μνημη φοραει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 BIOS αναβάθμηση. Tο είχα πάθει κι εγώ παλιότερα σε desktop. Mε ένα bios update όλα έστρωσαν. Αν υποστηρίζεται dual channel από την μητρική δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις όταν φοράς τις 2x512. - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Εγω ειχα παθει κατι παρομοιο με ΙΒΜ R40 αλλα τελικα εφταιγε η συγκεκριμενη RAM.Δεν εκανε καθολου καλη επαφη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joulisg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Κι ένα memtest σε κάθε μνήμη, έτσι για να φύγει η υποψία για ελλατωματικό προϊόν. _ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Το πηγες καθολου σε καποιον που γνωριζει η προσπαθησες και τα εκανες μονος σου/ ρωταω γιατι καποιο φουτιστσου σε ορισμενα μοντελα παρουσιασ;αν προβληματα με την μνημη οπως μου ειχαν πει σε Μουλτιραμα παλια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famE_ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 euharistw olous gia to endiaferon kai tis sumvoules.. den to piga se kapoion..prospathisa na to egatastisw monos mou..les na hreiastei na allahtei slot? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.