tempo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 καλησπέρα, έχω 2 υπολογιστές. Στον έναν είναι εγκατεστημένο το f-secure και στον άλλον το NOD32. Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν πήγα να βάλω το Spy Sweeper στον πρώτο υπολογιστή. Κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μου εμφάνισε ένα μήνυμα ότι υπάρχει κάποιου είδους "δυσκολία" στην εγκατάσταση λόγω του γεγονότος ότι στον υπολογιστή αυτόν υπάρχει το f-secure και ότι κάποια χαρακτηριστικά του Spy Sweeper θα είναι απενεργοποιημένα. Εγώ δεν προχώρησα - αν και περίεργος - γιατί έχω κακές εμπειρίες απο μπλεξίματα antivirus κλπ. Στον δεύτερο η εγκατάσταση έγινε κανονικά και το SpySweeper και NOD32 συνυπάρχουν αρμονικά. Σας έχει συμβεί? Τι μπορεί να φταίει? και μια ακόμη ερώτηση, μήπως αξίζει τελικά να βάλω και στον πρώτο υπολογιστή το NOD32 στην θέση του f-secure?? ευχαριστώ
Bougas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 na kratiseis kai ta 2 antivirus kai me opio meineis perisotero ikanopoiimenos na to kratiseis!kai ta 2 einai aksiopista.i epilogi diki sou. sxetika me ayto pou anafereis,den mou exei tyxei auto akribos,alla tetiou idous asimbatotita metaksi programaton yparxei,px ebala prota norton antivirus,kai meta den mou pernage to zone alarm,mou zitage na to kanw apegatastasi prota to norton kai meta na proxoriso. to f-secure einai to antivirus i to client internet security?
Bougas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 a ksexasa! an exeis to client internet security,pithanos kapoies epiloges tou pou einai enabled na min se afinoun na proxoriseis omala stin egkatastasi tou spy.den tha sou proteina na kaneis disable tis epiloges tou f-secure,alla na baleis kapoio allo spy programa sti thesi tou sweeper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.