Luxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 οταν παω να στειλω e-mail με attachment ενω λεει οτι το στελνει, δεν πηγαινει πουθενα.. το δοκιμασα να το στειλω και σε δευτερο e-mail μου, αλλα παλι δεν μου σταλθηκε τιποτα. οταν ομως εστειλα e-mail χωρις attachment, το e-mail σταλθηκε κανονικα. τελος, δεν βγαζει στο sent items κανενα e-mail, ουτε αυτο με το attachment, ουτε το αλλο χωρις το attachment, παρολο που ειχε σταλει κανονικα. μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω;
mrzero Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 to hotmail einai kapos periergo teleutai ka8oti M$ koita ti stelneis einai exe ? an einai zipare to kai kalitrea vale kai pass etsi oste na min borei na to skanarei to attachment kai sou prizei @@
Luxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 ειναι εικονα.. τωρα που παρατηρα ουτε με το Yahoo στελνει στους αλλους, αν και λεει οτι "message sent". απ'οτι μου ειπαν θελει ρυθμισεις, αλλα ποιες ειναι αυτες;
Luxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 τωρα που κοιταξα τα e-mail ηρθαν.. ελεος.. τοσες ωρες θελει για να ερθει ενα e-mail με μια εικονα;
Mithrantir Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Koita na deis file mou twra teleutaia paizoun kapoia e-mail me kati ious pou kukloforoun kai auto exei san apotelesma na prokaloun sovari ka8isterisi (dld upsilo CPU load) stous server. Mallon auto einai enas sovaros logos gi autin tin ka8isterisi.
Luxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 το ιδιο συμβαινει και σε εσας ομως, ή μονο σε εμενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.