paschalia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Καλά Χριστούγεννα & καλές γιορτές Kαι καλό μήνα
EKTELESTES Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 ligo...nwris den einai? kales giortes k sena pasxalia k se ola ta paidia edw mesa
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καλές γιορτές κι από μένα με ευχές να τις περάσετε με τους αγαπημένους σας! (ευκαιρία να ανεβάσω τα posts μου κατά 1, χωρίς πολλή σκέψη! Μα τι σκέφτομαι χρονιάρες μέρες...)
anaxiopistos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καλά Χριστούγεννα & καλές γιορτές Kαι καλό μήνα εισαι φοβερη,το Πασχα ποτε ειναι?
MariaTs. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Της Αγ.Βαρβάρας μεθαύριο είναι νομίζω... Του Αη Νικόλα 2 μέρες μετά... Τα Χριστούγεννα θέλουν άλλες 20 μέρες... Απο τώρα οι ευχές εδώ; Υπάρχει φόβος μήπως και δεν φτάσουν εγκαίρως στον προορισμό τους λόγω φόρτου εργασίας των ΕΛΤΑ;
paschalia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Να υπενθυμισω οτι στην αγορα οι γιορτες εχουν αρχισει απο τα ... μεσα Νοεμβρη ? Εγω το καθυστερησα κατα ενα 15μερο . Βtw ευχες ειναι παιδια , δεν ειναι καταρες... * Μαρια Τσ. ξεχασες του Αγιου Σαββα που ειναι μεταξυ Αγ. Βαρβαρας και Αγ.Νικολαου .
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Χρονια Πολλά Τασούλη. Εντιτ: Να πώ και στον Γιώργο, κοντά είναι και αυτού η εορτή.
marios1957 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Κι η δικιά σου,αντρούλη μας,σιμά-κοντά είναι... Υ.Γ.Είπα κι εγώ,topic starter η Πασχαλιά και συ στην απόξω;Γίνεται;Δεν γίνεται...
MariaTs. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 [url']http://www.eortologio.gr[/url] Καλό μεν, ελλειπές δε! :?
mohic4n Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Xronia polla kai apo mena. Euthxia sta spitia olwn sas kai ugeia Na mas fwtizei o 8eos gia na kanoume to swsto panta.
insomniac_new Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!
billpeppas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Χρόνια πολλά σε όλους Υγεία πάνω από όλα, και όλα τα άλλα έρχονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.