manthoulis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 exo to pro 5 kai thelo na kano ena backup gia asfalia. kserete pos ginetai?
manthoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 gia ps2...dokimasa na kano ena iso cd alla den paizei sto pc!
technofreak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δε γινεται φιλε μου να κανεις ετσι backup σε games του ps2...Ουτε dvd decrypter γινεται...Με την προυποθεση βεβαια οτι δεν το εχεις τσιπαρισμενο το ps2,ετσι?Αλλιως με mod chip μπορεις ανετα να κανεις backup το game και μαλλον θα παιζει κανονικα...
manthoulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 chiparismeno to exo alla den boro na antigrapso to cd
kobi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Me to alcohol 120% dokimase. Einai to katalilo gia antigrafi paixnidiwn!!!
technofreak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Αν το εχεις τσιπαρισμενο λογικα πρεπει να παιζει με το dvd decrypter...Δεν το εχω αυτη τη στιγμη για να σου πω τι πρεπει να κανεις αλλα ψαξτο...
stavrosl Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Αlcohol 120% και DVD-R παντα για PS2 τα DVD+R δεν παιζουν
harkouts Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 sta kainourgia ps2 paizoun kai ta DVD+R. e3artatai poia version exeis. Einai poly eykolo den katalavainw giati den mporeis me to DVD Decrypter
technofreak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Ναι ρε εγω ειχα αντιγραψει ενα παιχνιδι ps2 με το dvd decrypter αλλα το προβλημα μου ηταν στο mod chip...Απο οτι θυμαμαι ομως,γιατι δεν το εχω αυτη τη στιγμη το προγραμμα στο σκληρο,ηταν πολυ απλο να κανεις το copy...
Eddy_Gordo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δοκιμασε με το Alcohol , αν και εγω που ειχα κανει σε ενα φιλο ηταν DVD+R και ειχα κανει το Pro 4 με το Decrypter. Απλα πηγαινε στο Mode και κανε Iso Read και μετα Iso Write
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.