cddvd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Χαίρετε!Επειδή βλέπω ότι το κατέχετε θέλω να σας ρωτήσω: πως είναι δυνατόν να απενεργοποιήσω στο NEC 3540Α τη λέιτουργία Z-CLV ώστε να γράφεται όλο το DVD-R με την ίδια ταχύτητα?Ώς τώρα γράφω σε That's Ceramic και που και που εμφανίζονται δαχτυλίδια απο κάτω που προφανώς οφείλωνται σε διαφορετική ταχύτητα εγγραφής.Εφόσον τα δεδομένα είναι τέλεια συμπεραίνω ότι θα είναι έτσι λόγω της τεχνολογίας Z-CLV δηλαδή εγγραφής δεδομένων σε διάφορες ταχύτητες.Αυτό ξέρετε πως μπορώ να το απενεργοποιήσω γιατί μου τη σπάει λίγο?
vagpap Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δεν μπορείς... Απλά μπορείς να επιλέγεις να γράφει με την πρώτη "σκάλα" ταχύτητας (στο δικό μου Pioneer k13ra είναι 2x). Μπορείς να το διαπιστώσεις βάζοντας το Nero να δείχνει την πραγματική ταχύτητα εγγραφής.
Sorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Και πως κάνεις το Nero να δείχνει την πραγματική ταχύτητα εγγραφής;
vagpap Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 For Nero 6 follow this steps. 1. Start-> Run-> type Regedit 2. Go to "HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder" 3. Go to Edit-> New -> DWORD Value 4. Rename "New Value #1" to "ShowSingleRecorderSpeed" 5. Click on it and select "Modify" 6. Now set the value 0 to 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.