dark_light Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Εχω μια TV-card pixelview την εχω αγορσει εδω και ενα χρονο και μεχρι τωρα δεν μπορεσα να την δουλεψω. οποιος ξερει κανενα προγραμμα για να βλεπεις tv και κανενα αλλο για filmnet ας μνου δωσει τα φωτα του. Σημ. εχω δοκιμασει πολλα προγραμματα αλλα μαλλον δεν κανω σωστα καποιες ρυθμισεις οποιος μπορει ας με βοηθησει..........
sotris99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/search.php?searchid=279107 Η απάντησή μου... 7 ποστ έχεις κάνει και τα 7 για το ίδιο θέμα... κοίταξε με ένα search...
Ampalon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Με τα windows 98 χρησιμοποιουσα το cable crypt decoder σε διαφορες εκδοσεις του και εβλεπα μια χαρα filmnet,εκτος απο ηχο.Με τα xp δε δουλευει βεβαια και επισης υποστηριζε συγκεκριμενα τσιπακια Bt...
DIGITHEOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 ccdxp32-v3.6.2.8 γκουγλισε το ,ειναι το πιο προσφατο progr για φιλμνετ
niorantis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδία το γκούγκλισα και δεν κατέβαινε από πουθενά.Σορυ που επεμβαίνω αλλά είμαι νεος και μαθαίνω.βέβαια δεν ξέρω αν κάνει δουλεία η κάρτα μου.είναι η crypto mpeg-4 και δεν ξέρω τι chipset βοράει.ξέρει κανείς αν υπάρχει προβλημα να μήν παίζει και απο την άλλη η σελίδα που βρήκα πρεπει να έπεσε.
TrAd3MaN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Paidia exo kai ego thn idia karta me ton dark_light kai den exo kataferei na do oute kan TV oxi Filmnet mallon kati paei straba me tis rythmiseis.thn Exo edo kai 1 xrono kai kathete please as mas dosei kapoios leptomereis ekshghseis gia to pos tha doume ta koina kanalia kai gia Filmnet blepoume.Please.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.