Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 Lcd Tv

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια η καλυτερη LCD HD TV αυτη τη στιγμη - κατα τη γνωμη μου και οχι μονο - για ολες τις νεες consoles ειναι η Sony KLV-S26A10E 1366x768 ...εχει οτι συνδεση θελεις .... RF,RCA,composite,scart,VGA,HDMI....

http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KLV-S26A10E&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV

και πουλιεται σε μια καλη τιμη , - σε σχεση με τον ανταγωνισμο και οτι επικρατει αυτη τη στιγμη βεβαια - 990€ ....

Οποιος ενδιαφερεται για αγορα LCD TV για να συνοδεψει το XBOX 360 κ οχι μονο , αξιζει να ριξει μια ματια σε αυτο το μοντελο..

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
egw tha protina opios thelei sony lcd na riksi mia matia edw

exi oles tis bravia tileorasis me times.

i sigekrimeni pou anaferis file telegamesvg einai 26ara kai inai ligo mikri :wink:

ΧΕΧΕΧΕΧΕ !! Ναι δικιο εχεις ...ειναι λιγο μικρη , αλλα αν σκεφτεις οτι την θελω για πανω στο γραφειο μου και βλεπω σε αποσταση 1-1,5 μετρου ... ¨-)

Δημοσ.

Επισης δεν ξερω τι λενε και καποιες νεες Samsung ...οπως π.χ αυτες που ηταν και ειναι στα stand ....νομιζω ειναι οι LNR238W ..

Δημοσ.

1280 x 720 (720p), 1366 x 768 (1080i) kai 1920 x 1080 (1080p)?

na rwtisw kati allo, ematha pws to xbox360 tha exei kalwdia gia sindesh me monitor (vga), me auto to kalwdio se mia kanonikh 17ara lcd h poiothta eikonas tha einai HD? h prepei apoklisthka na einai HD thleorash.. ??

Δημοσ.
1280 x 720 (720p)' date=' 1366 x 768 (1080i) kai 1920 x 1080 (1080p)?

na rwtisw kati allo, ematha pws to xbox360 tha exei kalwdia gia sindesh me monitor (vga), me auto to kalwdio se mia kanonikh 17ara lcd h poiothta eikonas tha einai HD? h prepei apoklisthka na einai HD thleorash.. ??[/quote']

1) οι τηλεορασεις 1920χ1080 ειναι πανακριβες ακομη συν του οτι το 1080p δεν ειναι ΗD standard ....

2) μια χαρα θα ειναι η ποιοτητα της εικονας ...και φυσικα HD !!

Δημοσ.

720p = 1280x720 progressive

1080i = 1920x1080 interlaced

1080p = 1920x1080 progressive

Το καλώδιο VGA δεν υπάρχει μέσα στο κουτί, πρέπει να το αγοράσεις ξεχωρίστα και έχει περίπου 30ευρώ. Σε 17άρι και 19άρι TFT μόνιτορ θα έχουμε κανονικά HD ποιότητα 720p αφού σηκώνουν 1280x1024. Με μαύρες μπάρες όμως :(

Για LCD τηλεόραση εγώ περιμένω να πέσουν κι άλλο οι 32άρες (έχουν πάρει τον κατήφορο) και μάλλον ή σε Samsung ή σε Philips θα στραφώ.

Δημοσ.

Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα αλλά λογικό μου δείχνει.

Για να δείξει 4:3 πρέπει να το υποστηρίζει το παιχνίδι, δηλαδή να προσθέτει κι άλλα γραφικά πάνω και κάτω που το βρίσκω λίγο απίθανο να συμβαίνει. Κι αν συμβαίνει αυτό, σε 16:9 τι γίνεται; Τα κόβει; Δεν νομίζω... :???:

Δημοσ.

dhladh sto xbox pws ipostirizoun ta paixnidia kai 16:9 kai 4:3? analogos me thn epilogh pou kaneis sto dashboard allazei kati kai fainonte kala aneksarthtos analogias, anyway, to xbox tha to agoraza an eixe kanena paixnidi ths prokophs, alla ola moufes einai ta kainourgia auth thn stigmh kalitero to xbox apo to xbox360 makran, dhladh ti tha pekseis sto 360? nbalive? h most wanted?

Δημοσ.

Βέβαια, ναι, δίκιο έχεις. Δυο βδομάδες κυκλοφορεί η κονσόλα, ακόμα να βγάλουν εφτά εκατομμύρια παιχνίδια; Μας δουλεύουν μου φένεται :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...