Slay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Πως σας φαινεται αυτο το αρθρο????http://xbox-live.gr/forum/showthread.php?p=703#post703 Pseytiko ti allo? apo thn phgh soy It has emerged that shortly after we published this article' date=' 1UP.com removed the source from their website. No reason was given; although subsequent reports suggest questions surrounding the validity of their source. We apologise for any confusion.[/quote']http://www.news0r.com/index.php?p=2801
BlizardBill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Πως σας φαινεται αυτο το αρθρο????http://xbox-live.gr/forum/showthread.php?p=703#post703 Με τι απατεωνες Γιαπωνεζους εχουμε να κανουμε Θεε μου!! Ουτε η Υakuza στο Grand Theft Auto δεν τα κανει αυτα! Πιο πολύ με Microsofties μοιάζουν , αν θές να τα βλέπεις έτσι. Βάζουν μια ψεύτικη φήμη εναντίων του άλλου, και εκτός του ότι κρύβουν το πρόβλημα τους , ο κόσμος νομίζει ότι η sony το δημιουργεί !!! Δεν είναι η πρώτη φορά ... εδώ έχουν κλείσει ανταγωνιστές με τακτικές μονοπωλίου και ότι μπορεί να φανταστεί το μυαλό σας, εδώ θα είχαν πρόβλημα ? (πήγαινετε και για πλάκα στο pvc.com, και δείτε πόσοι υπάλληλοι της Microsoft έχουν αυτό το forum, και με ποιο τρόπο φέρονται ... γράψτε κάτι απλό υπέρ της Sony 3-4 φορές και δείτε πλάκα. ) ΥΓ Και μην κάνετε έτσι βρε παιδιά, η Microsoft αποφάσισε μάλλον να μας κάνει το κόλπο με τις πατάτες για να τσιμπήσουμε. (ξέρετε, που δεν τις έπαιρνε κανένας , αλλά όταν έβαλαν ένα σκοπό να τις φυλάει όλοι ήθελαν να τις αποκτήσουν άμεσα.) MONO 400 χιλ. xbox360 πούλησε η Microsoft στην Αμερική, εκεί που είχε το 70% των πωλήσεων του xbox1 !!! Την στιγμή που ο μέσος όρος της Sony είναι σχεδόν 1.5 εκ το μήνα , και του xbox1 σχεδόν 500.000 το μήνα . Σε λίγο θα κυκλοφορίσουν πολύ περισσότερα, και θα γεμίζουν τα ράφια … υπομονή.
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Εμένα πάντως να με συγχωρέσετε, αλλά όπως το βλέπω η λογική του "αντίπαλου στρατοπέδου" πιο πολύ τη λογική του...Τσουκαλισμού μου θυμίζει (εκ του φίλτατου Τάκη). Βρίσε βρίσε το βάζελο, λέγε ότι ο γαύρος είναι η καλύτερη ομάδα στη Γη, ε όλο και κάτι θα μείνει. Καλή σας μέρα! Έρχεται Σάββατο!
Aias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Εδω μιλαμε για εταιρια μεγαθηριο οπως η Sony και οχι για την Κατινα της γειτονιας που μονο οπλο της ειναι το κουτσομπολιο και την συκοφαντια. Ελεος αν πιστευετε τετοια πραγματα.
pseira Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 ναι να δώ πόσοι θα πάρουν το ps3 αν έχει 600 ? και τα παιχνίδια κάνουν 80?,και ισχύσει αυτό που θέλει να κάνει η ΣΟΝΥ , δηλαδή από τη στιγμή που το δισκάκι διαβαστεί από ένα μηχάνημα να καθίσταται unreadable στα άλλα...... καλές πωλήσεις....
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καλά, όσο για το τελευταίο του Aias, θα συμφωνήσω ότι τη Microsoft την έχω περισσότερο ικανή για τέτοιου είδους πρακτικές, τους Ιάπωνες τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση (και όχι μόνο στα ηλεκτρονικά). Παρ'ολα αυτά όμως επειδή δεν θέλω να την παντρευτώ τη MS,δεν με ενδιαφέρει τι είδους...χαρακτήρας είναι κι αν όντως κάνει αυτά που κάποιοι λένε ότι κάνει. Κι αν όντως ζεσταίνεται το μηχάνημα, τη δουλειά του σε τελική ανάλυση την κάνει. Όποιος έχει αποφασίσει να το πάρει, θα το πάρει έτσι κι αλλιώς. (πότε θα βγει επιτέλους το ρημάδι!)
1Mbitmx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Σωστός ο pseiras,μη ξεχνάμε τι έγινε με το rootkit των μουσικών cd της sony.
Slay Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 ναι να δώ πόσοι θα πάρουν το ps3 αν έχει 600 ? και τα παιχνίδια κάνουν 80? mhn perimeneis na exei times megalyteres apo to 360 , oi mexri tora fhmes milan gia 300-400 eyro timh, kai sta paixnidia analoges times, oso giayto... ,και ισχύσει αυτό που θέλει να κάνει η ΣΟΝΥ , δηλαδή από τη στιγμή που το δισκάκι διαβαστεί από ένα μηχάνημα να καθίσταται unreadable στα άλλα...... Sony responds to PlayStation 3 DRM rumor Sony has dispelled the rumor that the PlayStation 3 would make use of a new DRM system that would prevent gamers from playing used games. A SCEE spokesperson recently stated, “this is false speculation… PlayStation 3 software will not be copy protected to a single machine but will be playable on any PlayStation 3 console.” Rumor extinguished. http://joystiq.com/entry/1234000213068073/
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Να συμφωνήσω με τις φήμες για την αρχική τιμή του PS3. Όλοι για $300-400 μιλάνε. Για δείτε και αυτό όμως: http://www.ps3focus.com/archives/127 The industry insider went on to say, “Kutaragi has said, ʽPlease develop suitable software for PS3 - this software must not be of the same standard as PS2 software.ʼ Developing software for the PS3 from scratch will require an initial investment of at least 2 billion yen [uS $17.6 million] [not including development costs]. There are not many software companies that can easily afford that kind of money.” The prevailing rumor is that many software companies with difficulty may end up developing for the Xbox 360 (to be released on 10 December 2005). Εάν το PS3 πραγματικά βγει στην αγορά στα $350 ας πούμε και σπάνε και τα παιχνίδια τότε θα το σκεφτώ να το πάρω κι αυτό, δεν είναι άσχημη η προσφορά.
gk1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 kalimera 360... alla distixos me ton kotsobolo den einai kalimera!!!! pige enas filos o opoios eixe proparagkili to 360 edw kai mia eydomada peripoy! to eixe plirosi kai exei thn apodiksi!!!! pah symera to proh stin kallithea (opoy to proparagkile!) kai toy lene pos den to exoyn!!!! meta apo igo brisidi toy lene "pigene glyfada" pah glifada kai o politis toy eipe me liga logia "to exw kratisi gia to kolito moy" kai gelage!!!!! RE POSO KLEFTES EINAI gia na min pw tpt xirotero!!!!!:(:(:( na dw ayrio an yparxi esto kai ena komati stin agora!!!! sto plaisio kallitheas efygan pano apo 10 komatia se 2 wres!!!! 360 rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bourdoulas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 παντως φίλος που το έχει δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μεχρι στιγμής.
nzeppos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 kalimera 360... alla distixos me ton kotsobolo den einai kalimera!!!! pige enas filos o opoios eixe proparagkili to 360 edw kai mia eydomada peripoy! to eixe plirosi kai exei thn apodiksi!!!! pah symera to proh stin kallithea (opoy to proparagkile!) kai toy lene pos den to exoyn!!!! meta apo igo brisidi toy lene "pigene glyfada" pah glifada kai o politis toy eipe me liga logia "to exw kratisi gia to kolito moy" kai gelage!!!!! RE POSO KLEFTES EINAI gia na min pw tpt xirotero!!!!!:(:(:( Όποιος λοιπόν σκέφτηκε τον καρα-ελληνικό τίτλο του thread είχε 100% δίκιο. Αφού αυτοί είμαστε!
NeTeD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Έστειλα τον πατέρα μου πρωί πρωί να κονταρομαχήσει με τους υπόλοιπους έξω απ'το Πλαίσιο στον Άλιμο (δεν ήταν πολλοί αλλά φύγαν όλα τα κομμάτια μάλλον)! Τελικά το τσίμπησε αλλά ακόμα δεν έχει έρθει σπίτι, απεναντίας τσίμπησα κι εγώ ξεχωριστά το Most Wanted αλλά ρε παιδιά η συσκευασία ήταν ανοιχτή, το αυτοκολλητάκι γνησιότητας σκισμένο, γιατί; :-x Επίσης τα παιχνίδια έτσι θα βγαίνουν; Με ελληνικά εγχειρίδια (της κακιάς ώρας); Δεν παίζουν καθόλου ξένα; Από το play.com τα βλέπω αν είναι έτσι.
geovard Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά δεν χρειάζεται να ποδοσφαιροποιήσουμε την αντιπαλότητα ps καί xbox.Ο καθένας υποστηρίζει αυτό πού νομίζει με βάση την εμπειρία του,τις φήμες,η ακόμη καί την άγνοιά του. Θα σας πω όμως γιατί ανά τον κόσμο το ps πουλάει περισσότερο.Μα βασικά επειδή είναι sony.Ο πιτσιρικάς πού κύρια σ' αυτόν απευθύνονται οι παιχνιδομηχανές,βλέπει στο σαλόνι του την τεράστια τηλεόραση sony η την βιντεοκάμερα καί λέει επ εδώ είμαστε.Δεν είδε ποτέ καμμιά μάρκα microsoft σε συσκευή στο σπίτι πέρα από το ποντίκι τού υπολογιστή.Έπειτα έπαιξε μεγάλο ρόλο καί το ps1. Συμπερασματικα λοιπόν θεωρώ ότι το xbox είναι γιά τούς περισσότερο ψαγμένους(πού είναι καί οι μεγαλύτεροι σε ηλικία). Προτείνω σε όποιον έχει ασχοληθεί πολύ με τις δύο κονσόλες να παρουσιάσει εν συντομία τα βασικά σημεία υπεροχής της μιάς έναντι της άλλης, τουλάχιστον έτσι όπως παρουσιάζονται από τα manuals των συσκευών. Αυτό θα μού φανεί χρήσιμο όταν θα πάω στο κατάστημα γιά να αγοράσω στον γυιό μου καινούργια κονσόλα.(Ο κερατούκλης δεν κρατιέται καί καταπίνει τα διπλώματα στα Αγγλικά γιά να προλάβει πριν μπεί Λύκειο να τα έχει τελειώσει αφού μού έθεσε αυτός όρο να τού πάρω το νέο xbox.Με βλέπω να παίζω εγώ το παλιό).
BlizardBill Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ πιστεύω ότι το Ps1 και το Ps2 σε έκαναν να το ευχαριστιέσαι για χρόνια , γιαυτό και το παίρνουν. Τώρα πχ, βγαίνουν τα καλύτερα παιχνίδια στο ps2, σε 60fps , και έχει ενδιαφέρον ακόμα και αυτός που πήρε ps2 πριν 5 χρόνια. Στο Pc όλο και κάτι σε χαλάει , ακόμα και αν αναβάθμισες πρόσφατα, ενώ στο xbox σε πολλά θυσιάζουν fps-gameplay , απλά για να μπορέσουν να βγάλουν λ'ιγο καλύτερα γραφικά . Καλά, όσο για το τελευταίο του Aias[/b'], θα συμφωνήσω ότι τη Microsoft την έχω περισσότερο ικανή για τέτοιου είδους πρακτικές... Και μόλις το είπες, να και 2 χρήστες που επανέλαβαν την φήμη εναντίων της Sony ότι τα δισκάκια δεν θα παίζουν σε άλλη κονσόλα, παρότι διαψεύστηκε άμεσα και παρότι θα ήταν και ηλίθιο να το έκαναν. Μην πιστεύετε λοιπόν τα πάντα, κυρίως όταν είναι εναντίων της Sony και μάλιστα βγαίνουν από το site αμέσως... κατα 99% είναι άλλο ένα ψέμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.