theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό το παιχνίδι για να παίξει ομαλά τι απαιτήσεις έχει? Αμα το αγοράσω μεταχειρισμένο θα μπορέσω να παίξω με τον κωδικό που έχει ή θα χρειαστώ μια gamecard? Επίσης έχω ακούσει κάτι για εναλακτικούς servers.Πως συνδέεσαι σε αυτούς?
sarisn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 1) Πες μας τι pc έχεις να σου πούμε αν κάνει ή όχι :razz: 2) Θα μπορέσεις να παίξεις με το username & password του προηγούμενου κατόχου αλλά θα χρειαστείς και gamecard για την συνδρομή ή πιστωτική κάρτα. 3) Οι εναλλακτικοί ναι μεν υπάρχουν ΑΛΛΑ: έχουν lag, κάποιες λειτουργίες μπορεί να μην δουλεύουν και μπορεί ανά πάσα στιγμή εκεί που παίζεις να κλείσει μια και καλή και να κλαις τις ώρες που έλιωσες.
theoritikos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 1) Πες μας τι pc έχεις να σου πούμε αν κάνει ή όχι :razz: 2) Θα μπορέσεις να παίξεις με το username & password του προηγούμενου κατόχου αλλά θα χρειαστείς και gamecard για την συνδρομή ή πιστωτική κάρτα. 1)Η σύνθεση είναι απο pc που θα αγοράσω την εβδομάδα που έρχεται, δεν το έχω ακόμα : AMD 3500+ , radeon x800, 1 giga ram. 2) Δηλαδή θα πρέπει να μπαίνω με το username του αλλά ΚΑΙ τον χαρακτήρα που έχει φτιάξει? Δεν θα μπορώ να φτιάξω καινούριο? Επίσης η gamecard θα χρειαστεί όπωσδήποτε?
polaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Ναι θα μπορείς να φτιάξεις καινούριο, και ακόμα και να σβήσεις τον δικό του. Gamecard εννοείται οτι θα χρειαστείς, αλλιώς πώς θα παίζεις? Εκτός αν βάλεις πιστωτική... Θα μπαίνεις με το username του στο παιχνίδι, αλλά θα εχεις αλλαξει το email & τα στοιχεία να ειναι τα δικά σου. Για το pc που θα πάρεις θα παίζει τέλεια. Εγώ το παίζω στο pc της υπογραφής μου, αλλά θα σου πρότεινα 2gb αντί 1... Ανεξαρτήτως wow, θα έχεις μεγάλη διαφορά και το κόστος δεν ειναι και τόσο μεγάλο πιστεύω.
sugoruyo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 paides na rwtisw kai gw 2 pramata gia wow? pou pairnete game cards? mipws exete vrei kana magazaki pou na exei kai allwn games? endiaferomai na psaxtw gia WoW kai Eve-Online. Se P4 3GHz/1GB RAM/FX5700-256 8a paiksei to WoW i 8a mou vgalei to ladi? Ti apaithseis se bandwidth exei? Poso eukola anevazei lag? Nomizw pws den exw alla. Alla an exw 8a epistrepsw. Muhahahahhhahaa.
sarisn Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 sugoruyo, ακριβώς το ίδιο μηχάνημα έχω κι' εγώ και παίζει τέλεια ;-)
sugoruyo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 se poio realm einai pio polloi ellines paixtes? kai ksanarwtaw mporei na mou pei kaneis pou 8a vrw game time cards
paularas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 poio balanced realm me ellines einai o genjuros. dld exei 50-50% horde kai ally. Kai bebaia eutixws den exei kai italous ( oxi tosous )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.