jackdelio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσωω όλους όσους συμμετέχουν στη συζήτηση γιατί τελικά με τα δικά σας σχόλια κατάφερα να συνδέσω τον φορητό μου με την (15-ετη) τηλεόρασή μου. Λοιπόν από 'υλικά' χρειάζονται 2 καλώδια και ένας 'μετατροπέας΄: s-video και 1-->2 audio (από την έξοδο των ακουστικών και να βγάζει 2 καρφια). 'Ολα αυτά συνδέονται σε μετατροπέα που βγάζει scart. Το σετ κοστίζει περίπου 10€ και το βρήκα πολύ εύκολα στο media markt (δεν είναι διαφήμιση αλλά μια ένδειξη του πόσο εύκολα βρήσκεις τοπν εξοπλισμό). Το πιο σημαντικό όμως είναι να ρυθμίσεις τον φορητό ώστε η οθόνη να βγάζει Pal B (ειναι της Ελλαδος)!!! Τότε όλα γίνονται έγχρωμα. Τέλος, θα μου επιτρέψετε ένα σχόλιο για τους 'ειδικούς' του Πλαισίου. Είναι η πολλοστή φορά που επισκέφτομαι το κατάστημα και βγαίνω απογοητευμένος με την εξιδείθκευση τπυ προσωπικού. 'Οταν τους ρώτησα πήτρα απαντήσεις του στυλ 'δεν έχουμε μετατροπέα', 'δεν ξέρω αν υπάρχει', κλπ Ενώ μέσα σε 10 λεπτά μπήκα σε ένα από φόρουμ και από 'μη ειδικούς' πήρα την απάντηση. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
club_cinema Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα σε όλους παιδιά.Μια ερώτηση.Θα με σώσετε αν μπορείτε να βοηθήσετε.Έχω ένα παλιό laptop hp dv 4162ea με μανίσια κάρτα γραφικών intel ® graphics acceletator driver for mobile και θέλω να το συνδέσω με μια καινούρια lg τηλεόραση που αγόρασα full hd με όλες τις εισόδους.Τι καλώδιο θα χρειαστώ ( αν γίνεται κιόλας λόγω κάρτας ); Ευχαριστώ προκαταβολικά
JohnRock Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Γεια σας, Εχω συνδεσει ενα laptop με μια lcd tv με s-video σε scart. Εχω ατι καρτα γραφικων. Απο το control center της καρτας γραφικων βλεπω την τηλεοραση αλλα στην τηλεοραση δεν μπορω να δω καθόλου εικόνα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
GoldenEye Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Γεια σας,Εχω συνδεσει ενα laptop με μια lcd tv με s-video σε scart. Εχω ατι καρτα γραφικων. Απο το control center της καρτας γραφικων βλεπω την τηλεοραση αλλα στην τηλεοραση δεν μπορω να δω καθόλου εικόνα. Ευχαριστω εκ των προτερων. αναλογικη συνδεση μονο με vga ή component (προσοχη οχι composite) γινεται και μονο με καρτα που υποστηριζει v-sync
nick81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 καλησπερα,συνδεω το λαπτοπ με την tv με καλωδιο rgb (αν το λεω σωστα).ειναι το μπλε με τα δυο βιδακια δεξια και αριστερα..μου δειχνει την επιφανεια εργασιας στην tv που ειναι μια 32ιντσων lg Το προβλημα μου ειναι οτι βγαζει την επιφανεια εργασιας 3-4 ποντους πιο δεξια με αποτελεσμα να χανω δεξια λιγο την εικονα και απο την αριστερη μερια μενει ενα μαυρο κενο πλαισιο δεν μπορεσα να βρω τπτ να το διορθωσω .. ξερει κανεις την λυση??? ελπιζω να εγινα κατανοητος
stellina1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 γεια σας εχω ενα laptop TOSHIBA SATELLITE A100 με chipset γραφικων ATI Mobility Radeon 1600 κ το συνδεσα με την τηλεοραση μου που ειναι η schaub lorenz LT20-61H1-6 το συνδεσα με καλωδιο s-video κ καρφι στο λαπτοπ -> σε scart στην τηλεοραση(το καρφι το εβαλα στην θεση των ακουστικων κ ετσι εχω ηχο απο την τηλεοραση)εκανα τις ρυθμισεις κανονικα(pal-B 800*600 16 bit επανεκιννηση)αλλα τα βλεπω ασπρομαυρα, εχω δει βεβαια ταινια χωρις κανενα αλλο προβλημα αλλα ασπρομαυρα τι δεν εχω κανει σωστα?????? ευχαριστω εκ των προτερων ))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.