sibas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Καλώς σας βρήκα Το http://www.simply4all.net ξεκίνησε μια προσπάθεια βοηθήματος (tutorial) πάνω στο SDL Επειδή είναι η πρώτη φόρα που γράφω κάτι τέτοιο και πριν ανεβάσω όλα τα βοηθήματα πραγματικά χρειάζομαι την βοήθεια από όλους έχουν σχέση με C C++ SDL και όχι μόνο από αυτούς, ρίξτε μια ματιά http://www.simply4all.net/sdl/ και βοηθήστε με να διορθώσω τα όποια λάθη, πείτε μου αν είναι κατανοητά αυτά που γράφω ή όχι. Γνώμες, ιδέες, παρατηρήσεις όλες δεκτές. Όποιος γνωρίζει SDL και έχει κάποιο πρόγραμμα που μπορούμε να το κάνουμε βοήθημα στα ελληνικά ας επικοινωνήσει. Σας ευχαριστώ.
godlike Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Του έριξα μια ματιά και θα το δω ολόκληρο όταν βρω λίγο χρόνο. Οπτικά πάντως είναι πολύ όμορφο και λειτουργικό. Έχω μερικά πραγματάκια σε SDL και ευχαρίστως να βοηθήσω (όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος). Όσο για C++ μπορείς να βασίζεσαι πάνω μου. Το κοιτάω ολόκληρο και τα λέμε.
sibas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Σε ευχαριστώ godlike όποτε μπορείς κάνε μου pm να τα πούμε, ή στείλε μου mail, διεύθυνση θα την βρεις από το site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.