Προς το περιεχόμενο

Οθονη TFT ?

franki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλή η επιλογή σου Franki !

Τήν έχω και εγώ πλάι σε μια LG me 8ms response , DVI και σε μια EIZO CRT T766.

Μόνο το design της LG είναι κορυφαίο .

Από εικόνα είναι η μέρα με την νύχτα ,μιλάμε για μαύρο ,για αντίθεση φοβερή .

Σε γρήγορα games δεν βλέπω ghosting ,ενώ στην LG βλεπω λίγο pixelization .

Βέβαια δυστυχώς δεν μπορώ να δουλέψω σε ανάλυση μεγαλύτερη του 1280 Χ 1024 ,ενώ η CRT ανεβάζει ξεκούραστα μέχρι 1920 Χ 1440 στα 85 ΗΖ ,χωρίς ghosting pixelization ,bluring κλπ, και έτσι δικαιολογεί άριστα και την υπαρξή της στο γραφείο μου!

Την LG την πήρα για την γυναίκα μου , της άρεσε ο ON OFF διακόπτης επαφής σε βαθύ μπλέ χρώμα(ούτε που το είχα προσέξει)! και το design (inox βάση , προχωρημένος σχεδιασμός) και φυσικά δεν μου χαλάει έτσι την ΕΙΖΟ και τις ρυθμίσεις της !!

Εξαιρετική επιλογή φίλε ,θα την καταευχαριστηθείς !

Δημοσ.

paidia tin patisa etrexa to program pou eipe o filos sa1901 kai ena mikro mayraki fainetai stin mesi tis othonis ti kanw?theoreitai ayto kammeno pixel? tin paw pisw kai pernw kainoyrgia?

Δημοσ.

Πραγματικά άτυχος ,γιατί σπάνια βρίσκεις ΕΙΖΟ με καμμένο/κολλημένο Pixel.(είσαι μόλις ο 2ος που ακούω τους τελευταίους 6 μήνες ).

Εννοείς ότι στην κατάλευκη οθόνη έχει 1 μαύρο pixel ?

Εφόσον την πήρες από την επίσημη εδώ αντιπροσωπεία της και τους συνεργάτες της (δες http://www.eizo.gr) ,έχει zero pixel εγγύηση για 6 μήνες.Tούς παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε την διαδικασία.

Αν την πήρες τώρα από "κάπου αλλού" ,ίσως είναι και η εξήγηση για το καμμένο pixel ,δεν καλύπτεται από την εγγύηση αυτή , παρόλα αυτά μπορείς να την πάς στο κατάστημα και να ζητήσεις αλλαγή ,γιατί εν δικαίω και καλή τη πίστη θεώρησες αγοραζοντάς την ,ότι είναι επίσημη εισαγωγή αντιπροσωπείας (εκτός και στο έδωσαν γραμμένο ότι δεν είναι,οπόταν...)και καλύπτεται !

ΥΓ. Τρέξε το πρόγραμμα για καμμένα πίξελ σε loop για κανα μισάωρο ,μερικές φορές δεν είναι καμμένο το πίξελ ,απλά κολλημένο και ξεκολάει έτσι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Megeia tin o8oni! :D

ali8eia.. phges tin o8oni kai tin idia ora sou edosan kainouria?

Rotao na ksero ti na kano an ginei kamia idia fasi me emena :P

Tin alli vdomada 8a tin paragkeilo kai ego! :D

I ali8eia einai oti to response time den einai to teleio pou uparxei ap oti exo akousei (e logiko einai. den einai TN). Alla 2 fores pou tin exo dei tin o8onitsa se games den paratirisa kati. (vevea auto einai upokeimeniko, analoga to mati tou ka8enos).

Apo tin alli oti se oti afora xromata klp einai apla korufi! :D

Megeia kai pali :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...