Προς το περιεχόμενο

Οθονη TFT ?

franki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω πελαγωσει.Ξεκινησα να παρω μια οθονη tft 17' κατεληξα στην Eizo M1700,στη πορεια σκεφτηκα να δω για καμια 19' και χαθηκα ,ειδα την eizo 1910 n λεω να τα δωσω τα λεφτα αλλα τα σχολια που διαβασα δεν ειναι και τα καλυτερα.Ετσι αρχισα να ψαχνω για αλλη 19' αλλα εχοντας στο μυαλο και τη κορυφαια ποιοτητα eizo.Μπορει καποιος να βοηθησει,να παρω τη 17' Eizo M1700 ή καποια 19' μεχρι 600 ευρω?Τη θελω για τα παντα για παιχνιδια ,ταινιες,για κειμενα.....

Δημοσ.

Εγώ με την NEC1970GX που είχα πάρει από eshop (505 ευρώ πριν λίγο καιρό, τώρα έχει 460) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. 8ms θεωρητική απόκριση τα παίζει όλα μια χαρά. Κι από ταινίες κομπλέ και από κείμενα. Αν όμως μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω, κοίτα και για πιο καλά μοντέλα.

Δημοσ.

γιατί δε πας σε οθόνη 20" wide δες τη philips για την οποία μιλάνε σε άλλο Post 575 τελική. και έχει πραγματική διαφορά σε ανάλυση ενω 19" με 17" δεν έχουν ουσιαστκή διαφορά 1280x1024 μέγιστη.

Δημοσ.

kai ego tha sou proteina tin NEC 1970. exei aristi alithofaneia kai zontania xromaton. meta mporeis na deis tin Sony 17 i 19 alla me texnologia X-Black mono. ego prosopika exo tin eizo M1700 kai eimai poli ikanopoiimenos. o deus sosta sou leei na koitakseis gia mia othoni wide kathos oi etairies teinoun na edraiosoun autes sto mellon.

Δημοσ.

Παιδια ευχαειστω πολυ αλλα ακομα δε μπορω να καταληξω.Μηπως εχει κανεις τα αποτελεσματα του test του pc magazine με τις οθονες γιατι δε βρισκω πουθενα το περιοδικο,να μου πει πως κατατασει τις οθονες?

Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω την eizo 1710. Θα πιάσουν τόπο τα λεφτά που θα δώσω? Ψάχνω μια οθόνη που να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται!

Δημοσ.

ego pou exo 17ara f-Siemens 14ms TFT eime euxaristimenos se ola..ektos apo tin apikonisi ton text -xaraktiron

pou sou bgenei i psixi na rithisis sosta gia na mi se kourazei sto diavasma..panta se 1280x1024

ayti eien i simvouli mou..prosoxi stin apikonisi ton xaraktiron loipon. vrite tin kaliteri se ayto to tomea. kai peite mas kai mas pia eine.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...