kostakiss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ok,ki egw gia enermax elega... ean exei kapoios kamia kalyterh(kata th gnwmh tou apopsi) as thn pei.. mexri 85 eyrw.. eyxaristw paidia gia ton xrono sas..
nikoskourtis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Για να μετρησεις πωσα αμπερ μπορεις να τραβηξεις χρειαζεσαι 2 πολυμετρα (βολτομετρο και αμπερομετρο). Ενωνεις την εξοδο με μια μεταβλητη αντισταση και μετρας το ρευμα που τη διαρρεει και την ταση στα ακρα της. Μειωνεις σιγα σιγα την αντισταση οποτε αυξανεται το ρευμα. Κοιταζεις και την ταση ταυτοχρονα και μολις δεις οτι πεφτει κατω απο καποιο οριο σημαινει οτι δεν μπορει να δωσει αλλο. Δηλαδη για την ταση 5V δε θες να πεσει π.χ κατω απο 4,8V αρα μολις φτασεις στα 4,8 κοιτας ποσο ρευμα περναει και αυτο ειναι το μεγιστο.
Sanctu82 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μα τι λετε 70 ευρω για τροφοδοτικο; Σαν πολλα δεν ειναι; 450 watt ειναι καθαρη σπαταλη για ενα συστημα σαν το δικο μου. Παντως απ οτι καταλαβα κανενας δεν ξερει να μου απαντησει ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο απο τα ονομαστικα στοιχεια. Το πρωτο ειναι μαρκας "Deer" και το δευτερο Linkworld. Απ οτι καταλαβα μαλλον πρεπει να κανω μονος μου μετρησεις τασεων και μεγιστων ρευματων για να καταλαβω ποιο ειναι καλυτερο. Oxi den einai katholou polla file mou isa isa einai mia xara etsi eipa kai ego stin arxi kai pira ena qtec kai tora psaxno na vro lefta na paro kainourio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.