sosimple Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 An kapios exei to parapano programa please as mou apantisei na ton rotiso kapia pragmata pou thelo
AbreLosOjos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για το uICE; Το έχω και λειτουργούσα με αυτό τον υπολογιστήρα μου ολόκληρο
sosimple Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 File koita to pm sou ,opou exo merikes erotiseis,ama mporeis na vohthiseis tha to ektimiso idiaitera.Thanks anyway
FISHERMAN Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2002 exo tin HAUPPAGE WIN TV pci me remote control.Exo katebasei to UICE se kapoies ekdoseis kai crack alla pali leei UNREGISTERED parolo pou ta Crack lene SUCCEFULL.Pera apo auto eno anagnorizei to UICE tin karta exo pedeutei arketa alla den katafera na antistoixiso koumpia se entoles px gia to POWER DVD 4,para mono gia na to anoigo.PLAY,STOP klp den mporw na energopoiso.To thelo to UICE gia POWER DVD4,ACDsee4,WINAMP.Mporei kaneis na me boithisei?Kati paizei me etoima preset,exei kapoios?PLZ help me....
ctassos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 AbreLosOjos (ωραία ταινία) σε παρακαλώ πολύ πες μου ένα link για το Uice που να δουλεύει. Εάν δεν έχεις σε παρακαλώ ΠΑΡΑ πολύ στείλτο μου με οποιοδήποτε τρόπο. Το πρόγραμμα αυτό το είχα για κάποιο χρονικό διάστημα, έχω κρατημένα presets, δεν υπάρχει καλύτερο. Ψάχνω κρακ πάνω από χρόνο. Τέτοια αποτυχία δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου...
AbreLosOjos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Αυτό το link είναι για την 2.7.1.0 που υποστηρίζει και XP.<p>Για τις επόμενες δεν ξέρω.
ctassos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Με αυτό το πρόγραμμα το έχει η μοίρα μου να ταλαιπωρούμαι... Η κατάσταση έχει ως εξής: Αυτή τη στιγμή στο site της mediatexx υπάρχει η έκδοση 2.7.1.4. Το λινκ που έδωσες δεν λειτουργεί σε αυτήν. Δεκτόν. Το λινκ έιπες ότι είναι για την 2.7.1.0 αλλά γράφει 2.7.0.1. Αυτή η έκδοση δεν έχω ιδέα ποια είναι ή αν υπήρξε ποτέ. Βρήκα στο σκληρό μου την έκδοση 2.7.0 και μου έγραψε "patch applied successfully". Χάρηκα και εγώ... πάω να το τρέξω... Και μου βγάζει μήνυμα λάθους: "Fatal exception κλπ". Με άλλα λόγια δεν μου δουλεύει το λινκ που έδωσες Δύο παρακλήσεις: 1. Σε παρακαλώ στείλε μου το uice.exe patchαρισμένο (αν το ζιπάρεις είναι 210K) 2. Πες μου που να βρω την έκδοση του uice που έχεις και ποια είναι.
AbreLosOjos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Για δοκίμασε να κατεβάσεις αυτή την έκδοση.
sosimple Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Ti na po re paidia...katevasa kai afth thn ekdosh,katevasa kai to patch apo afto to ftp...alla tipota..incorect size leei.. Se sas petyxe? Mhpos ftaiei to litourgiko mou pou einai Me?
ctassos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Παρομοίως... η έκδοση στο δεύτερο λινκ είναι η πιο παλιά 2.6.1.(Και μπορώ να πω ότι ίσως να βρούμε κάτι για αυτήν. Αν βρω, θα σας πω...). Πάντως το πρώτο κρακ δούλεψε με το 2.7.0. που είχα εγώ (έγραψε patch successful) και πάραυτα όταν μετά πήγα να το τρέξω έβγαζε μήνυμα λάθους (exception at blah blah). Πάντως έχω τόσες εκδόσεις του uice και τόσα κρακ που πραγματικά πιστεύω ότι δεν έχει καταφέρει άνθρωπος να το σπάσει αυτό το πρόγραμμα... AbreLosOjos δε μου στέλνεις μία το uice.exe σου από το program files\uice μήπως και τα καταφέρω; Plzzzzz
sosimple Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 AbreLosOjos kamia alh lish? Se esena doyleyei kanonika me to patch? kai an nai,se pio litourgiko sistima? Mhpos ginete na pas stileis to uice.exe ziparismeno ama sou doyleyei sosta h dikh sou ekdosh?
ctassos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Λοιπόν... νεότερα από το μέτωπο. Με το mail που έλαβα από AbreLosOjos κατάφερα (ευχαριστώ από βάθη καρδιάς) να απενεργοποιήσω το time trial. Το θέμα τώρα είναι το εξής: Για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν λειτουργεί το keystroke. Δηλαδή όταν ρυθμίζω ένα κουμπί να στέλνει keystroke σε μια εφαρμογή (πχ. να στέλνει το 3 στο πρόγραμμα της τηλεόρασης για να μπαίνει το κανάλι 3) δεν γίνεται τίποτα. Μήπως είναι θέμα Windows XP; Πάντως σε Windows 2000 δούλευε κανονικά. Είχα αντιστοιχίσει πχ. ακόμα και το mute που έχει το πληκτρολόγιο (Νatural Pro) σε ένα κουμπί του τηλεκοντρόλ και πατώντας το ήταν σαν να πατάω mute στο πληκτρολόγιο. Κανένας άλλος με XP το έχει παρατηρήσει αυτό;
Anonymous Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2002 mporei kapoios na mou steilei crack kai program mazi?Tha to ektimousa
ctassos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Εγώ αυτό που έχω (που μου το έστειλε ο AbreLosOjos) όπως είπα και πιο πριν δεν λήγει. Το θέμα είναι όμως ότι δεν δουλεύει. Το δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή μήπως έφταιγε ο δικός μου, και πάλι δεν δούλεψε. Να είστε σίγουροι πάντως ότι αν τελικά τα καταφέρω θα χαρώ τόσο πολύ που θα ζητήσω να μπει στην κεντρική του Insomnia! Βοηθείστε και εσείς που το έχετε βρε παιδιά! Πείτε που το βρήκατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.