Dr_Slump Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Φιλοι της amiga ψαχνω πολυ καιρο τωρα ενα παιχνιδι. Hταν δισδιαστατο side scrolling shoot em up (ala r-tyre) αλλα αντι για διαστημοπλοιο ειχες εναν αετο. Νομιζω πως το παιχνιδι ηταν της psygnosis. Ξερει κανεις τιποτα? Το παιχνίδι λέγεται Agony
hexenlord Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ναι!!Ειστε ολοι πολυ cool, ευχαριστω για τις ταχυτατες απαντησεις.
Eagle_IIz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 po po po tin exo apoxoristi edo kai 3 xronia apo to spiti mou tin eixa dipla sto pc gia 2 xronia peripou!!!apo to 1993-1999 amiga 1200 anabathmismeni se 68030/50 8mbram skliro disko 200mbram mou ftanane xalara kai cdrom 2x!! a3exastes stigmes tin apoxoristika gia 150 euro ala pio poli giati den eixa xoro katholoy sto spiti,kai douleba na tin balo se tower tin amiga ala den prolaba snif snif mono reuma katafera na perno apo to kouti. einai o monadikos upologistis opoy parolo poy eixa apo tous protous 64bit mixanima se pc ala kolpa prosefere i amiga kai amfibalo an 3anabgi tetios upologistis!!!!!!!min po kai gia to videotape opou kai eki eitan korifi mono me ena ftiaxto kalodio!!!!snif snif den perigrafo alo as kathariso to pc mpas kai 3exarmaniaso.
Xvipes Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ligo help edw guys.piga sto site katebasa ton emulator katebasa k 1-2 roms(barbarian,mias k to eixa paiksei k pitsirikas k eipa na thimithw epoxes ) omws den mporw na ta treksw...otan paw na anoiksw to rom me ton emulator mou bgazei kati gia kickstart...any ideas ti rithmiseis prepei na exw? p.s eimai se windows xp pro sp2
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 το θρυλικο SHADOW OF THE BEASTγια αυτο το game μονο πολοι αγόρασαν τη θρυλική amiga Mέσα σ 'αυτούς και γω.
stefan123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 ligo help edw guys.piga sto site katebasa ton emulator katebasa k 1-2 roms(barbarian' date='mias k to eixa paiksei k pitsirikas k eipa na thimithw epoxes ) omws den mporw na ta treksw...otan paw na anoiksw to rom me ton emulator mou bgazei kati gia kickstart...any ideas ti rithmiseis prepei na exw?p.s eimai se windows xp pro sp2[/quote'] NAI bebaia,sou leipei kapoio apo ta kickstart 1,2-1,3 gia amiaga500 kathos kai to kickstart 2.0 giA AMIGA 1200...Balta ekei pou leei rom kai siggekrimena sto boot rom file!!! Oso gia to AGONY eimai apo tou ligous pou to exoun teleiosei xoris apeires zoes.Bebaia gia na vgei i teleytaia pista xreiastike na kano apisteytes kiniseis me to xeiristirio exontas 40,2 pireto!!!!!! Alitheia exei teleiosei kaneis to LEANDER?Exo pagideytei se mia spilia apo to 1990 peripou!!!!
Wolfidis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Ένα παιχνίδι που με είχε τρελάνει ήταν το rally cross αυτό με τα μικρά αυτοκινητάκια!!!! (σαν το παιχνίδιδ της υπογραφής μου) έπαιζες και νύχτα και άναβαν και τα φώτα!!! Είχε μάλιστα και μια αίσθηση φυσικής εφόσον έκανα καλά χωσίματα και slides. Επίσης μου άρεσε και το 4χ4 Off road racing παρόμοιο με το rally cross! Υπήρχε και το indy heat αλλά δεν ήταν τόσο καλό..... και το badlands βέβαια ήταν και το Nitro αλλά διαφορετικό από το rally Cross kai τα αλλα!! ΕΡΩΤΗΣΗ Υπήρχε όμως και ένα άλλο με buggy που τα έβλεπες από γωνία όπως όπως τα προηγούμενα και είχε φοβερό gameplay Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι αφήναν ροδιές πάνω στο χώμα και χωνόντουσαν πολύ ωραία αλλά δεν θυμάμαι ποιο ήταν... ??????? Ποιο ήταν???? Θυμάται κανείς??????? Είμαι υπόχρεος!!!
Mesqal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Amiga Emulation Guide: http://www.tweakguides.com/Amiga_1.html
zlimvos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Σε λιγο θα κλαψω κι εγω με αυτα που λετε Amigara απο το 87 και τα μυαλα στα καγκελα Και μια συντομη ιστορια που λεω παντα οταν ερχεται η κυρια στην κουβεντα: περι 91-92, εχει χαλασει ηδη το εσωτερικο drive 2-3 φορες (και φτιαχτει αντιστοιχα - προχειρα) οπου πλεον εχει παραδωσει πνευμα και πρεπει να αγορασω αλλο. Δεν θυμαμαι νουμερα αλλα Εγκεφαλος: το εσωτερικο drive ειχε τα διπλα λεφτα απο το εξωτερικο.. Ποσταρω λοιπον το προβλημα μου στο Fido τοτε και μου ερχεται μια απαντηση απο εναν γερμαναρα: φιλαρακο μπορεις να κανεις το εξωτερικο drive fd0: και να μπουταρεις απο κει. Αλλα θα πρεπει να την ανοιξεις να jumpερωσεις αυτο το ποδαρακι με εκεινο το ποδαρακι απο το ταδε τσιπακι, να κοψεις το ταδε ποδαρακι απο το αλλο τσιπακι και κατι τετοια. Δεν θυμαμαι που βρηκα το θαρος με εναν κολλητο και καναμε την εγχειρηση.. αποτελεσμα? το 1ο εξωτερικο drive εγινε fd0: και to 2o fd2: ... Στελνω στον τυπο εισαι θεος και τα σχετικα και ερχεται η απαντηση.. "Ημουν στην σχεδιαστικη ομαδα της Amiga..." Respect
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Αυτές είναι ιστορίες! Βοηθάει και το ότι είχαμε ένα μηχάνημα με κύρος, όχι parts μέσα σ'ένα κουτί που τα αλλάζαμε κάθε 4-5 μήνες. Να γιατί όταν ξεκίνησε η "κόντρα" Amiga vs. PC, οι πρώτοι χαρακτήριζαν τους δεύτερους "Πρόβατα"...
Elven_King Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Εχώ την εντύπωση πως τότε έιχαμε μια ψυχική σύνδεση με την Amiga μας, μας γεννούσε συναισθήματα - κάτι που σαφώς και δεν συμβαίνει με το PC Έτσι όπως πάει το thread μας βλέπω όλους να είμαστε με βουρκωμένα μάτια....
aragorn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ ως Atari ST user θυμάμαι τις... μπουνιές που παίζαμε με τους Amigaδες για το ποια είναι η καλύτερη μηχανή Ωραία πράματα.
ligos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Και εγώ πούλησα την amigara 500 μου για 25 ψωροχιλίαρικα μάζι με το monitor το 1997 όταν αγόρασα pc , μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.