Mesqal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 http://www.amiga-island.de/ Ένα πολύ καλό Site με μπόλικο υλικό
polaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Στην amiga μεγάλωσα (μαζι με amstrad) οπότε τα περισσοτερα απτα σοβαρα παιχνίδια τα είχα παίξει, άπειρος ελεύθερος χρόνος και φίλος μου "προμηθευτής" οπότε όποιο ήθελα είχα... Ίσως πάνω από 800 παιχνίδια!!!! Απλα δεν ξέρω αν ειναι οκ να δίνεις το link αυτο με δεδομενο οτι έχει τα παιχνίδια για download (έχω την εντύπωση ότι ακόμα προστατεύονται). Αρκετό υλικό πάντως, αν και έχω σχεδόν όλα τα games σε DVD αλλά ποτέ δεν βρίσκω χρόνο να ασχοληθώ!
silverthan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Αχ, Amiga 500... Kick off , Shinobi, Deluxe Paint, The Untouchables και πολλά άλλα...
myst77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 το θρυλικο SHADOW OF THE BEAST για αυτο το game μονο πολοι αγόρασαν τη θρυλική amiga και όπως έλεγε το η δευτερη γνωμη στο review του θρυλικου PIXEL (τεύχος Φεβρουαρίου 1990) : "128 χρώματα ταυτόχρονα στην οθόνη δεν ειναι και λιγα! 18 επιπεδα scrolling ειναι πολλα! Το παιχνιδακι ειναι φοβερό αγαπητοι φίλοι... Να ήταν και λίγο ευκολότερο!"
Elven_King Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό το καταραμένο Shadow of the Beast κάποια στιγμή θα το τελειώσω που θα μου πάει!!! Είχα παλιά ένα φίλο (όχι δεν έπαιζε ακορντεόν) ο οποίος είχε αγοράσει ένα μόνο παιχνίδι - το Sotb - και έπαιζε μόνο αυτό...Ε λοιπόν σε 3 μήνες το τελειώνε με κλειστά τα ματιά Πάντως, μου ξαναθυμήσατε πάλι την Amiga, θα ασχοληθώ πάλι με WinUAE!!
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μα τι πήγατε και θυμηθήκατε τώρα βρε παιδιά! Τι συγκίνηση, η Amiga ποτέ δεν θα πεθάνει!
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 aksexastes epoxes me tin 1200ara..kai oxi syxnes..anavathmisis.
polaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 amiga 1200 + snes = my childhood A εσύ ήσουν σούπερ!!! Εγώ ήμουν της σχολής A500 + Gamegear
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 A500 με κοτζάμ "μισό megabyte επέκταση μνήμης" στην μπουκαπόρτα! Και φυσικά το monitor το 1083 ή το 1084 απλησίαστο, οπότε στην τηλεόραση με modulator. Και μετά από οικονομίες δεύτερο drive από Εγκέφαλο και στα καπάκια Thomas Soft (ήτανε πιο φτηνά εκεί). Πόσοι από εμάς δεν κάναμε τα ίδια και τα ίδια!
Arioch79 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Αυτή ήταν εποχή για gamers. Παιχνίδια απλά και διασκεδαστικά. Κατά τη γνώμη μου δεν έχει βγει ακόμα καλύτερη μουσική για παιχνίδι από την εισαγωγική μουσική του Agony, αν και γενικά μουσικές σαν των παιχνιδιών της Psygnosis και των Lotus Turbo Esprit, Turrican κλπ δεν παίζονται. Τι ορχήστρες και π@π@ριές μου λέτε... Και για να επαυξήσω το σχόλιο του ANEMOS-V, η Amiga μου κράτησε συντροφιά 6-7 χρόνια χωρίς να μου ζητήσει φράγκο... και ακόμα μου κρατάει. ΥΓ: Προσκυνώ αυτόν που κατάφερε να τελειώσει το SoB χωρίς cheat.
hexenlord Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Φιλοι της amiga ψαχνω πολυ καιρο τωρα ενα παιχνιδι. Hταν δισδιαστατο side scrolling shoot em up (ala r-tyre) αλλα αντι για διαστημοπλοιο ειχες εναν αετο. Νομιζω πως το παιχνιδι ηταν της psygnosis. Ξερει κανεις τιποτα?
sot78 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 to AGONY φυσικα στο menou με την ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ μουσικη γραψτε FANTASY και με F1-F4 (απειρες ζωες,οπλα,ευχες) τι μου θυμησατε τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.