HaTHoR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Απόψε το αγαπημένο μου "παιχνιδάκι" έφαγε φρίκη - εδώ και 2-3 μέρες δεν πέρναγαν τα iTunes τα κομμάτια με update, ενώ έδειχνε κανονικά το progress, μετά δεν υπήρχαν μέσα τα τραγούδια. Λέω και γω, ας κάνω ένα iPod update... μετά απο 100δες restart, νόμιζα πως τα'χα καταφέρει, αλλά τελικά μου πέταξε... Restore failed. Disk write error! Για να μη σας τα πολυλογώ, αφού τα'παιξα και νόμιζα πως πήγαινε για φούντο (πολλά fora έλεγαν πως ήταν πρόβλημα με το hd της συσκευής), βρήκα τη λύση - απλά έχει πρόβλημα με VIA chipset USB κάρτες. Βέβαια, σε άλλη USB θύρα, δυσκολεύεται να το ανιχνεύσει πάλι το pc μου, αλλά δε βαριέσαι. 1 στις 3 είναι καλύτερο απ'το τίποτα Άμα τύχει και σε σας λοιπόν, μην τρελαθείτε, απλά αλλάξτε τη USB θύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sikaztarek Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Απλά έπρεπε πριν τρελαθείς εσύ να έστελνες και ένα μηνυμα εδώ!! Όλο και κάποιος θα σου έλεγε ότι τέτοιο πρόβλημα μπορεί να προκαλέσουν οι USB πολυπλοκότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.