songless_bird Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Σκεφτομαι να αγορασω αυτην την καρτα μπας και δωσω πνοη στο συστημα μου (εχω την club 9000pro 128mb..) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510501 Με προβληματιζει κατι...Ειναι η μονη AGP καρτα που πετυχαινω με το X800GT και με παραξενευει αυτο γιατι ειχα ακουσει πως δεν θα εβγαινε σε AGP αυτο chip. Μηπως ειναι τυπογραφικο λαθος? Να σημειωσω οτι εχω την μητρικη GA-667GE με το 845GE με AGP 4x...Δεν ειμαι δεινος gamer( δεν παιζω DOOM, FAR CRY κτλ...κυνηγοντας τα frames ) αλλα απογοητευτικα στο AOE III και θελω να μου κρατησει κανα 2 χρονια ακομη το συστημα μου. Δινω το πολυ 200? για καρτα και βρηκα την καταλληλη πιστευω. Y.Γ. Δεν θελω Nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSOPK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Οριστε και αλλη μια AGP:http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=4043&idcat=8&idsubcat=10&idsubsubcat=51 Μαλλον θα βγαινει και AGP με αυτο το chip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EVOX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 akrivws gia tin idia karta rwtaw kai egw se allo topic me tin moni diafora oti egw thelw na paizw most wanted far cry ktl.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Τι;Βγήκε x800gt agp;Νόμιζα μόνο σε pci-e βγαίνει.Στις φωτό πάντως είναι με pci στα λινκς.Θα μου πεις μπορεί να μην έχουν αυτή την έκδοση, αλλά γενικά μία για να δεις πως είναι.Πάντως είναι μια χαρά καρτόνι.Στα επίπεδα μιας 6600gt, ίσως και λίγο πιο δυνατή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Αρα να την χτυπησω? Σαν επιλογη καλη ειναι ή μπορω μεσα στο πλαισιο των 200? να παρω κατι καλυτερο? Να ξερω γιατι την αλλη εβδομαδα θα την παραγγειλω. Αλλα ακομη εχω αμφιβολιες για το αν βγαινει σε agp :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέχρι 200 ευρώ δε νομίζω υπάρχει κάτι πιο δυνατό. Πάρε το μαγαζί από όπου θα την αγοράσεις και ρώτα αν είναι σίγουρα agp, μην πάθεις καμιά νίλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Καλησπέρα παιδια. Ρωτάω εδώ για να μήν ανοίγω άδικα καινούριο topic. Σκεφτόμουνα αυτές τις μέρες να κάνω μια χοντρή αναβάθμηση (για να μήν πώ καλύτερα αλλαγή) σε AMD X2 κλπ κλπ,με κόστος πάνω κάτω 1500Ε.Δεδομένου οτι σε λίγο καιρό θα έχουμε PS3 και Xbox 360 είπα να κάνω μια μικρή (?) αναβάθμηση με κόστος γύρω στα 200 ευρώ (μια κάρτα γραφικών με λίγα λόγια), ίσα ίσα για να βγεί ο χρόνος μέχρι να πάρω κάποια απο τις 2 κονσόλες. Αυτή τη στιγμή είμαι με μια παλαίμαχη Ατι 9700 prο (που δέν τα βγάζει πια πέρα) και είμαι μεταξύ μιας Msi Nvidia 6800 128MB και μιας Sapphire X800GT 256MB.Σε κάποια benchmarks στο net είδα αρκετά καλές κριτικές για την συγκεκριμένη Ati,απο την άλλη η Msi ενδέχεται να γίνεται Gt μέσω rivatuner.Και οι 2 κάρτες πάιζουν στα ίδια λεφτά +- 20Ε.Ποιά θα μου προτείνατε;;; Ps. Το μπρίκι μου είναι ένας P4 2.4 Northwood 1gb ram@266mhz DFI EC-11@agpx4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.