Προς το περιεχόμενο

gamepad gia pro evo

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρετε πως μπορώ βρω αυτό το καλώδιο για να συνδέεις τα τηλεχειριστήρια του ps2 στον pc? δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα. ψάχνω μόνο για ελλάδα, αν ξέρετε ποιος τα φέρνει μέσα από το εξωτερικό. thks

Δημοσ.

Εχει κυκλοφορησει τετοια πατεντα??Καλο!! :grin:

Δεν εχω ακουσει τιποτα για Ελλαδα αλλα αμα ψαχνεις,βρισκεις...Οποιος μαθει αν εχει κυκλοφορησει ας ριξει ενα reply για να ξερουμε!! :razz:

Δημοσ.

re paidia yparxei pad OLOIDIO me tou play kai bainei me usb sto pc, alla yparxei episis kai metatropeas pou vgazei kalwdio usb.Me mia ypodoxi kanei 20 kai me 2 gia na paizetai diplo kai sto pisi 35.Auta.ta magazi opou to agorasa vrisketai se diafora meri tis athinas... an mou epitrepetai as to pei kapoios mod na pw to onoma tou magaziou. Euxaristw

Δημοσ.

USB Dual PS2 to PC Convertor XP

Special Features

* Connect 2 pads

* Supports Psone and PlayStation 2 game pad

* Supports vibrating game pads

* User friendly and easy to install

* USB connection

* No configuration needed

Review

We've worked closely with Joytech to develop this exclusive USB Dual convertor that will allow you to play your PC games using the Sony PlayStation2 game pad!

The software driver has been written to work with more PC games than any other similar convertors.

Now you can play your favourite PC games with one of the world's best controllers! Best of all you can now play multi-player games through the same convertor!

Που θα το βρω αυτό στην Ελλάδα????

post-29426-129062926806_thumb.jpg

Δημοσ.

Εγω εχω ενα της Λοτζιτεκ, και ειναι μια χαρα ...

Ειναι παρομιο με αυτο του πλεηστεισον 2, ιδια πληκτρα και λειτουργιες καθως επισης συνοδευεται με ντραιβερς

Δημοσ.

ρε παιδια

εχω το LOGITECH RUMPLEPAD 2

ειναι ακριβως ιδιο με του PS2 στα πληκτρα, δονηση κτλ

ασε που εχει και καλυτερο πιασιμο στο χερι

κανει 30 euro απο multirama που το πηρα

Δημοσ.

Παιδια λαθος δικο μου. Το χειρηστηριο ειναι της Logic3 #JP274

Εγω το ειχα παρει απο τα βιντεοκλαμπ σεβεν σε τιμη κατω των 20Ε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...