takis3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέχρι πρότινος έπεζα ήχο με μια onboard κάρτα του motherboard.Επειδή όμως παίζω και voip έπρεπε κάθε φορα που ήθελα να χρησιμοποιήσω voip να βγάλω απο 2 εξόδους της κάρτας τα 2 ηχεία απο τα 5.1 που έχω και να βάλω τα ακουστικά με το μικρόφωνο.Δηλαδή πρέπει να είμαι συνέχεια βάλε-βγάλε βίσματα.Πήρα λοιπόν μια pci κάρτα audigy που έχει 4 βίσματα ( 1 μικρόφωνο + 3 για ηχεία) και έτσι γλίτωσα το μπελα του μικροφώνου που δεν έχει η άλλη.Όμως το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει για τα ακουστικά αφού για να τα βάζω κάθε φορά πρέπει να βγάζω απο τις εξόδους κάποιο ηχείο. Έκανα λοιπόν κάτι κουφό σαν πείραμα που ξέρω οτι δεν στέκει απλά θέλω τη γνώμη σας πάνω σε αυτό ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύση. Έβαλα στο auto απο το bios την κάρτα onboard και έκανα install τους drivers και για τις 2 κάρτες ( στο device manager τις βλέπει και τις 2) .Τα ηχεία τα έχω στην audigy.Ο ήχος πέζει κανονικά και στο device manager δειχνει οτι οι κάρτες είναι work properly. Στις εξόδους της onboard βάζω τα ακουστικά με το μικρόφωνο.Από το software της κάρτας onboard ενεργοποιώ το μικρόφωνο και όταν μιλάω ακούω τη φωνή μου απο τα ακουστικά. Το πρόγραμμα του voip βλέπει στα audio properties πλέον και τις 2 κάρτες και μου έχει να επιλέξω πιά απο τις 2 θέλω να χρησιμοποιήσω ( εκτός και αν εννοεί πoιον driver απο τους 2 θέλω να χρησιμοποιήσω). Διαλέγω λοιπόν την onboard και κάνω τηλεφώνημα....και το πρόγραμμα παγώνει. Ξέρω μπορεί να είναι κουφό αυτό που προσπαθώ να κάνω αλλά προσπαθώ να βρώ μια λύση να μην βγαζω συνέχεια βίσματα και αν δούλευε η onboard μόνο για το voip θα είχα μόνιμα επάνω της τα ακουστικά και θα έπεζα με την άλλη τον υπόλοιπο ήχο. Αν έχετε κάποια άλλη λύση στο πρόβλημα εκτός απο το να πάρω voip τηλέφωνο πείτε μου.Το πρόγραμμα για voip που τρέχω είναι το voipbuster. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@byZo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 εγώ έχω 2 κάρτες ήχου στο σύστημα μου (μια Audigy2 & μια SB Live! 5.1) αλλά χρησιμοποιώ την live! μόνο για να συνδέω το joystick μου καθώς η Audigy δεν έχει ανάλογη θύρα. Την 5.1 την απενεργοποίησα. Δεν δοκίμασα να παίξω ήχο και απο τις δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 pigene se ena katastima me ilektronika kai zita enan adaptora apo ena karfi se dio na kaneis tin doulia sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 kai pare kai miso metro kalwdio epektasi gia karfaki na to exeis kai prosta sou an den theleis synexeia ta akoustika pluged in... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Oson afora thn arxikh erwthsh soy. Mporeis na sundeseis kai 4 kartes hxou pou 8a fainontai san mia sto pc. Ayto ginetai px me tis M-Audio Delta 2496 as poume ka8ws kai genika me tis M-Audio apo oso gnwrizw.Vevaia h anagkaiothta aytoy einai gia home studio ktlp... En toytois o deathlok nomizw se kalypse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcnick50 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 paidia oi apopseis olwn den lew einai swstes alla egw exw 2 kartes hxou se win 2003 enterprise server kai douleuoun apsoga kai oi dyo.tin mia tin exw mono gia akoustika kai tin alli gia to home cinema.gia dokimase na kaneis ena format kai na tis valeis kai tis 2 apo tin arxi mpas kai doulepsoun.den nomizw na einai na exoun kai toso megali diafora ta win xp me ta win 2003 se auto to thema(se alla exoun). filika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskourtis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Οσες θες μπορεις να βαλεις και να δουλευουν ολες μαζι. Δουλευω μονημα με την onboard και μια SBlive! H μια για τα ηχεια και η αλλη για ακουστικα η για εξοδο στο στερεοφωνικο μου. Επισης μπορεις να παιζεις non-stop μουσικη με αυτον τον τροπο me dj-προγραμματα. Η λυση του ανταπτορα απο ενα καρφι σε 2 δεν ειναι απολυτα σωστη. Οταν συνδεσεις ηχεια και ακουστικα ταυτοχρονα σε μια εξοδο τοτε το ενα μπορει να κανει παρασιτα στο αλλο. Επισης το ρευμα εξοδου μοιραζεται στις 2 εξοδους. Αντιστοιχα ουτε στην εισοδο ειναι σωστο να κανεις κατι τετοιο. Το προβλημα σου ειναι ειτε καποιου conflict των συσκευων ειτε καποιου προβληματικου driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--b}{d-- Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Kι εγώ αυτή την λύση χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα. SB - μουσική Onboard - voip/msn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.Αφού είδα οτι μερικοί το έχετε κάνει ήδη και δουλεύετε 2 κάρτες μαζί το έψαξα λίγο γιατί νόμιζα οτι δε γινόταν. Το μόνο που έπρεπε να κάνω για να δουλέψει ήταν να πάω στο control panel των xp και να μπω στο sound and audio devices και στο ταμπελάκι που λέει audio στην επιλογή sound playback να επιλέξω default device την onboard κάρτα ( βλέπει και τις 2). Έτσι έχω ήχο απο τα ακουστικά.Μόλις τελιώσω το τηλεφώνημα πηγαίνω πάλι το ίδιο σημείο και επιλέγω την audigy και έχω ήχο απο τα ηχεία. Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά δε χρειάζεται να επιλέγω κάθε φορά την αντίστοιχη κάρτα απο τα options.Απλά μέσα στο sound and audio devices στο ταμπελάκι που λέει audio κάτω αριστερά έχει ένα κουτάκι που λέει use only default devices και εγώ το είχα τσεκαρισμένο.Αυτό πρέπει να ΜΗΝ είναι τσεκαρισμένο για να δουλεύουν και οι 2 κάρτες αυτόματα.Έβγαλα λοιπόν το τσεκάρισμα και πέζουν η μια για το voip και η άλλη για τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Να θυμίσω επίσης σε όσους τρέχουν με 2 κάρτες ήχου και θέλουν καλίτερη απόδοση στα παιχνίδια να απενεργοποιούν την onboard κάρτα απο το bios του motherboard όταν θέλουν να παίξουν κάποιο 3d παιχνίδι γιατί οι onboard κάρτες καθυστερούν το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metalmike Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 kai pare kai miso metro kalwdio epektasi gia karfaki na to exeis kai prosta sou an den theleis synexeia ta akoustika pluged in... den xaneis apo poiotita omws etsi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannnni Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 na vgazoun tautoxrona hxo kai oi dio kartes apo thn idia phgh (p.x. ena mp3) ginetai??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Kartes High End kai Pro Level opws oi Terratec, M-Audio, ESI, RME mporoun otan synde8oun polles tis idias etairias metaksy tous na kanoun mesw MME/DirectWire diafora loopbacks kai genika na exoun polles taytoxrones eisodous kai eksodous se diafora kanalia. An exeis na kaneis me fthnes ylopoihseis hxou ki erasitexnikes patentes, sxedon opoiosdhpote syndiasmos 8a sou eksasfalisei thn taytoxronh yparksh 2 toulaxiston kartwn hxoum alla oxi thn taytoxronh epikoinwnia metaksy tous ki ekmetaleysh twn eisodwn ki eksodwn tous san na eixes mia megalh enoiaia konsola. Th dixala (splitter) egw de 8a sou thn proteina giati 8a exeis apoleies sto shma (spaei sta 2) kai giati h antistash eisodou/eksodou ekei pou 8a eina ih dixala 8a mikrynei (parallhlh syndesh phgwn sth dixala), me apotelesma na zorizeis thn karta hxou sou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.