alexg31979 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Εχω κανει αιτηση για την αποκτηση του broadband pack 500 της HOL. Το θεμα ειναι οτι μενω σε μονοκατοικια και για να εχω μονο ιντερνετ τραβηξα ενα καλωδιο απο την τηλεφωνικη γραμμη της διπλανης μονοκατοικιας ( η αποσταση ειναι περιπου 20 μετρα).Τωρα οταν ερθουν ο εξοπλισμος του adsl τι πρεπει να κανω?Το rooter που θα μπει?Στη διπλανη μονοκατοικια που ειναι και η εναρξη της τηλεφ, γραμμης ή στο τελος του καλωδιου που καταληγει στο δικο μου σπιτι????? Ευχαριστω προκαταβολικα Η χρησιμοποιηση Wi-FI την θεωρω λιγο δυσκολη λογω εμποδιων
Sam235 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Το καλώδιο το συνδέεις πάνω στο router και είσαι έτοιμος. Αν θέλεις να έχεις και τηλέφωνο, θα βάλεις ένα σπλιτεράκι, όπου στη μία υποδοχή θα βάλεις κατευθείαν το router και στην άλλη υποδοχή θα βάλεις το φίλτρο (θα έρθει μαζί με το router) και πάνω στο φίλτρο θα συνδέσεις την τηλεφωνική σου συσκευή. Sam.
alexg31979 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Αρα μου λες οτι αρκει να βαλω το router στο απλο τηλεφωνικο καλωδιο που μπαινει στον laptop μου???το router με τι συνδεεται με τον υπολογιστη???
Sam235 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Θα συνδέσεις το router με το καλώδιο που λες ότι έχεις φέρει από την διπλανή μονοκατοικία. O router θα συνδεθει στο PC ή με USB ή με την κάρτα δικτύου. Sam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.