Sadako Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Κατέβασα ένα βίντεο, σε XviD format, και πάω να το κάψω σε δισκάκι μαζί με κάποια άλλα βίντεο. Και βλέπω ότι μου βγάζει μήνυμα στο nero "One of the files to be added is larger than 2 GB. If you add this file, the disc will only be readable under Windows 98, 200 and XP (the UDF file system will be used). Do you want to proceed?? Eν τω μεταξύ βλέπω ότι το βίντεο είναι 2,02 GB (2.176.645.120 bytes). Θα έχω μεγάλο πρόβλημα? Υπάρχει περίπτωση να μην παίζει σε standalone DivX player? Ή αυτό σημαίνει και άλλα προβλήματα?? Επειδή είναι στο όριο περίπου υπάρχει περίπτωση να είναι απλά "τυπικό" το μήνυμα που βγάζει και να μη έχω πρόβλημα στην πραγματικότητα??
sotris99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Κάψε το σε udf το δικό μου το yamada τα διαβάζει...
Sadako Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Να υποθέσω ότι θα το κάνει αυτόματα (αφού λέει "the UDF file system will be used" )?? Ή πρέπει να το ρυθμίσω απο κάπου??
accipio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δε θα έχεις πρόβλημα με το επιτραπέζιο player. Εξάλλου και οι dvd ταινίες σε udf format γράφονται. Στο Nero να επιλέξεις DVD-ROM (UDF).
Sadako Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 χμμμ.. εννοείς με bitsetting να το βάλω σε DVD-ROM?? Αυτό προυποθέτει να βάλω να γράψω σε DVD+R όμως.. Σε DVD-R θα έχω πρόβλημα? ΥΓ. Δεν ξέρω αν δεν το έκανα τελείως σαφές, αλλά δεν θέλω να το γράψω σε DVD format, θέλω να το αφήσω σε XviD
polaki Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 οχι απλα λεει αντι για DVDROM ISO, να επιλέξεις την επιλογή DVDROM UDF.. Πάλι χύμα θα το πετάξεις μέσα! Αν εχεις ενα RW δοκίμασε το πρώτα εκεί.. Εγώ ετσι έκανα παλιά όταν είχα αμφιβολίες..
Sadako Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Α μάλιστα.. στο tab UDF που λέει UDF partition type και απο κάτω File system version έχει σημασία τι θα βάλω?? Απο κάτω λέει και "Force DVD-Video compatibility mode".. Τα αφήνω όπως είναι? Γιατί συνήθως γράφω με το Nero Express που δεν έχει πολλές ρυθμίσεις..
zavlakas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Kανενα standalone player δεν υποστηριζει αρχεια πανω απο 2 Gb... Mπορει να τα ανοιγει, αλλα δεν τα παιζει μεχρι το τελος.... Κοψτο στα δυο με το VirtualDub(Mod)...
Sadako Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Αν εχεις ενα RW δοκίμασε το πρώτα εκεί..Εγώ ετσι έκανα παλιά όταν είχα αμφιβολίες.. RW έχω.. Standalone player δεν έχω εύκαιρο για να το δοκιμάσω :neutral: zavlaka, ήρθες να ανατρέψεις το αισιόδοξο σκηνικό :grin: Βασικα επειδή πρόκειται για συναυλία, ήθελα να αποφύγω το κόψιμο στη μέση. Είναι και πολύ λίγο που ξεφεύγει ρε γμτ. Καμιά 20αριά ΜΒ. Αυτό με το UDF που είπαν οι άλλοι δεν κάνει τπτ??
marios1957 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δώστο στο AviRecomp να στο ζουμπήξει με ένα click και ελάχιστη παραχώρηση στην ποιότητα ,στο 1.99gb,να κάνουμε και το χατήρι του Zav...
sotris99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 RW έχω.. Standalone player δεν έχω εύκαιρο για να το δοκιμάσω :neutral: zavlaka' date=' ήρθες να ανατρέψεις το αισιόδοξο σκηνικό :grin: Βασικα επειδή πρόκειται για συναυλία, ήθελα να αποφύγω το κόψιμο στη μέση. Είναι και πολύ λίγο που ξεφεύγει ρε γμτ. Καμιά 20αριά ΜΒ. Αυτό με το UDF που είπαν οι άλλοι δεν κάνει τπτ??[/quote'] Μπορώ να σου την φτιάξω σε κανονικό dvd ;-)
zavlakas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Aν δωσεις τα καταλληλα ονοματα στα δυο κομματια(π.χ. Live_1,Live_2) και τα τοποθετησεις στο ιδιο folder, τοτε το standalone θα τα αναγνωρισει και θα τα παιξει διαδοχικα, με ενα μικρο pause 2 δευτερολεπτων πανω στην αλλαγη...
Sadako Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό το AviRecomp το κατέβασα, καλό φαίνεται.. Αφού χρησιμοποιεί το Vdubmod, υποθέτω ότι θέλει κάποιες ώρες για να το κάνει. Αυτο το XviD turbo mode κατά πόσο μειώνει το χρόνο? Και με τι απώλεια ποιότητας? Δηλαδή αξίζει να το κάνω?? Όταν μιλάμε για limit 2GB, μιλάμε για 2048ΜΒ έτσι? Δηλαδή αν αποφασίσω να το κάνω απο κει, να βάλω new size 2045MB και είμαι ΟΚ??
zavlakas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 1)Μπορεις να χρησιμοποιησεις, ανετα και το AutoGK... 2)Για να αποφυγεις προβληματα που ισως προκυψουν απο ενδεχομενο oversize, αφησε μεγαλυτερο περιθωριο(~20 Μβ)...
polaki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Γιατι δεν το κάνεις DVD?? Με το Ulead εγώ κάνω τέτοια με 2 κλικ... Δεν θα εχεις την ίδια ποιότητα που θα εχεις με Vdub κλπ κλπ, αλλά αν ειναι να αφιερώσεις και 5 ωρες για 1 δισκάκι δεν πολυλέει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.