hawkj83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Έχω έναν 120 GB Western Digital, ένα DVD-RW Plextor 708A, ένα CD-RW Plextor 48X και ένα DVD-ROM Hitachi GD7500. Πως είναι πιο σωστό να μπουν; Χωρίς extra controller... Οι 2 DVD συσκευές υποθέτω ότι θα ήταν καλύτερα να μην είναι στο ίδιο καλώδιο, ε? :-|
costascar Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Αν υπάρχει περίπτωση να κανεις on the fly αντιγραφές βάλε slave το DVD-ROM Hitachi GD7500 στο δίσκο, master στο δεύτερο IDE το DVD-RW Plextor 708A και slave στο ίδιο το CD-RW Plextor 48X
hawkj83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ναι, κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου! Thanks!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι σωστό να βάλεις cd/dvd σε ίδιο καλώδιο με σκληρό δίσκο. Αλλά αφού έχεις dvd-r βγάλτο το rom.
giorgos th. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 dikio exei.asto to dvd rom.vale master sto primary monon tou ton skliro kai sto secondary ta alla 2.
S2Katana Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μα εχει συνολικα 4 συσκευες.Και εγω που εχω 1 DVDRom, ενα DVDRW και ενα CDRW μαζι με σκληρο 120GB εχω συνδεσει Primary HD(Master)-DVDRom(Slave) / Secondary DVDRW(Master)-CDRW(Slave) και μια χαρα δουλευουν ολα.
overclocker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Hdd-->pm Dvd-rom-->ps Dvdrw-->sm Cd-rw-->ss
hawkj83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ναι, πρέπει να τοποθετήσω κ τις 4 συσκευές! Thanks!
lefkas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 An mporeis na kaneis ti douleia sou xwris to cd-r tha einai kalitera, giati mporeis na valeis sto ena kalwdio to disko k sto allo ta DVD (opws eipe o bass starlet). Otan se ena ID kalwdio einai 2 suskeues, i sinoligi taxitita metadosis data einai toso ipsili oso auti tis xamiloteris siskeuis. I taxitita metadosis tou cd (kai tou DVD) einai POLY mikroteri apo autin tou diskou. Opote an valeis sto idio ID kalwdio disko kai CD, rixneis tin metadosi dedomenwn tou diskou sou (Diladi pio argo). An loipon mporeis na apofugeis to cd-r kane to... C.U
hawkj83 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 An mporeis na kaneis ti douleia sou xwris to cd-r tha einai kalitera' date=' giati mporeis na valeis sto ena kalwdio to disko k sto allo ta DVD (opws eipe o bass starlet).Otan se ena ID kalwdio einai 2 suskeues, i sinoligi taxitita metadosis data einai toso ipsili oso auti tis xamiloteris siskeuis. I taxitita metadosis tou cd (kai tou DVD) einai POLY mikroteri apo autin tou diskou. Opote an valeis sto idio ID kalwdio disko kai CD, rixneis tin metadosi dedomenwn tou diskou sou (Diladi pio argo). An loipon mporeis na apofugeis to cd-r kane to... C.U[/quote'] Έτσι όπως τα έχω δλδ τώρα. Αλλά δεν έχω άλλη επιλογή αφού το dvd-rw plextor τα έπαιξε κ για κάποιο περίεργο λόγο δεν διαβάζει αλλά ούτε γράφει cd, ενώ για τα dvd καθήκοντά του είναι ακόμα ok! :neutral:
billpeppas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Έτσι όπως τα έχω δλδ τώρα. Αλλά δεν έχω άλλη επιλογή αφού το dvd-rw plextor τα έπαιξε κ για κάποιο περίεργο λόγο δεν διαβάζει αλλά ούτε γράφει cd, ενώ για τα dvd καθήκοντά του είναι ακόμα ok! :neutral: Maybe it's time to RMA your Plextor drive ? ( http://www.plextor.be/support )
hawkj83 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Για να μου δώσουν άλλο? Το έχω 3 χρόνια αυτό, δεν είναι στην εγγύηση...
S2Katana Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Έτσι όπως τα έχω δλδ τώρα. Αλλά δεν έχω άλλη επιλογή αφού το dvd-rw plextor τα έπαιξε κ για κάποιο περίεργο λόγο δεν διαβάζει αλλά ούτε γράφει cd, ενώ για τα dvd καθήκοντά του είναι ακόμα ok! :neutral: Μου θυμιζεις τη δικη μου ιστορια.Ακριβως για αυτο το λογο πηρα και εγω ενα CDRW.Tο παλιο μου DVDRW δεν διαβαζε καθολου CD ουτε εγραφε τπτ!
sotoman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2005 βασικα μην βαζεις σκληρους με roms μαζι γιατι οι σκληροί ειναι ατα133 νομίζω και τα roms ατα33 αρα χαραμίζεις ταχύτητα.βαζικα εγώ λέω να βάλεις (αν εχεις λεφτα)controller η αγορασε ενα δισκο sata.θα εχεις αρκετά καλύτερες ταχυτητες και οι δισκοι sata ειναι σε εξευτιλιστικές τιμές τώρα.εκτος αν δεν εχει ουτε sata controller το μομπο σου οποτε βαλτα οπως να ναι και γραψε στ @@ την αποδοση.διαλεγεις και παιρνεις. ti pc έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.